iltasyazilim
FD Üye
Ağızda Dağılan Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
*250 g tereyağ veya margarin
*2 yumurta
*1 su bardağı pudra şekeri
*1 çay bardağı sıvı yağ
*3 çorba kaşığı hindistan cevizi
*1 çay bardağı nişasta
*Vanilin
*Kabartma tozu
*35 bardak un
*Bulamak için,
*1 yumurtanın akı
*Hindistan cevizi
Ağızda Dağılan Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Yapılışı Öncelikle yumurtalardan bir tanesini akını ayıralım ve bütün malzemeleri karıştırıp yoğuralım Ceviz büyüklükte hamurdan parçalar koparıp yuvarlıyalım Önce yumurta akına sonra hindistan cevizine buluyalım Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim Ben tepsimi fırına koyduktan sonra fırınımı açıyorum sönmesin diye 1520 dakika arası fırından çıkarın Deneyenlere kolay gelsin
*250 g tereyağ veya margarin
*2 yumurta
*1 su bardağı pudra şekeri
*1 çay bardağı sıvı yağ
*3 çorba kaşığı hindistan cevizi
*1 çay bardağı nişasta
*Vanilin
*Kabartma tozu
*35 bardak un
*Bulamak için,
*1 yumurtanın akı
*Hindistan cevizi
Ağızda Dağılan Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Yapılışı Öncelikle yumurtalardan bir tanesini akını ayıralım ve bütün malzemeleri karıştırıp yoğuralım Ceviz büyüklükte hamurdan parçalar koparıp yuvarlıyalım Önce yumurta akına sonra hindistan cevizine buluyalım Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim Ben tepsimi fırına koyduktan sonra fırınımı açıyorum sönmesin diye 1520 dakika arası fırından çıkarın Deneyenlere kolay gelsin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.