Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağla gözüm bundan sonra

Ağla gözüm bundan sonra
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ağla gözüm bundan daha sonra Ağlamaktır benim işim, Ağla gözüm bundan sonradan Irmak ola kanlı yaşın, çağla gözüm bundan daha sonra​ Hudâ bize verdi sevda, hoşuna gitmek oldu, artık gıda Ele geçmez bu dünyada, gülme gözüm bundan sonra​ Düşün hâlin n’olduğunu, ömür gülü solduğunu Gece gündüz olduğunu, bilme gözüm bundan sonra​ Aldanma nefsin tadına, Zehirdir sunma balına Düşüp onun hayaline, dalma gözüm bundan sonra​ Sözün olsun, öze uygun, her ne dersen, Ona umulan Bu meydana düştü yolun, dönme gözüm bundan daha sonra​  

Similar threads

O ışıl ışıl bakan gözlerin,yumuşacık ellerin,atamıyorum içimden Dilin acı söyledi yüreğimse kabullendi Bugün bir başkaydı yaşam,böylesi duyguları hiç yaşamamıştım Birincil kez ağır geldi masa başında akşam etmek Dokunsalar ağlayacağım güya,yanlız kalmaya hiç bu kadar ihtiyacım olmamıştı Ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
baba mesajlar baba mesajlari baba mesajları mesajlar en mesajlar KUŞ ELDE ETMEK ISTERIM, ÖZGÜRÇE UÇMAK IÇIN, KUŞ OLMAK ISTERIM, PENCERENIN KENARINDA SENI UYURKEN BAKMAK IÇIN, KUŞ ELDE ETMEK ISTERIM, OMUZUNA KONUP YANAĞINA ÖPÜCÜK KONDURMAK IÇIN, KUŞ ELDE ETMEK ISTERIM, ÇÜNKÜ ILERDE BIR GÜN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Favori nickler gözlerin nickler en favori nickler gözde Bambaşka nickler arayanlar için en gözde nickler buyrun arkadaşlar Bir eski dost gibi hatırla beniBir selamlama ver yeterUnutmuş olsan da eski günleriAdımı nadiren an yeter Bir Gece Ay Bana Sordu neden Seni Ağlatan Bir Kızla Berabersin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Facebook İçin Hazin Sitem Sözleri 2019 Buyrun Sitem Sözleri Facebook Facebook Sitem Sözleri 2019 Yazdığınız cümlelerle sevdiğinize paylamak, onu azıcık olsun canını kırmak mı istiyorsunuz sevgili melekler ? O halde az sonra sizlerle paylaşacağımız facebook sitem sözleri 2019 listesi tam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Sakın dokunma göz yaşlarıma! Sakın dokunma göz yaşlarıma ! Silmek istemiyorum Giderken, ardındaki senli izler kalsın solgun benzimde… Dudaklarıma değsin göz yaşlarım hiç durmasın, teninin tuzu gibi yaksın…yaktıkça seni içeyim… Akıyorsun ruhumun acıyan yanından … Hani canıma candın, ahlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,496Konular
982,158Mesajlar
30,100Kullanıcılar
serkanyircinSon üye
Üst Alt