Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Omrum, muebbet bir yalnızlığa teslim olmuş gibi Şimdi tum satırlarım hayat'a dair Kimse yok icimde yitikliğimden ote Ne bir sevgiliye yazasım var, ne de sevgisizliğe
Hayat işte, ilk yenilen ben değilim elbet
imagesaglamaanne5add181c5b05e
Ah ne hayatlar umidiyle
Zamansız yollara...
Sinan Ozen Sus Ağlama şarkısı
Sinan ozen şarkı sozleri
Sus ağlama şarkı sozu
Sus Ağlama
Ne Hayaller Vardı Bizde
Ne Sozler Verdik Yeminle
Şimdi Yok Oldu Gitti Sayende
Kapılmazdık Hicbir Derde
Ne Umutluyduk Biz Seninle
Şimdi Yok Oldu Gitti Sayende
Yazık ki Yanılmışım
Ben Cok Gec...
Bir kuru dal gibi
Kırılmışsam eğer
Hesap vermem kimseye
Bu zalimi mutlu eder
Bilirimki yanlış olabiliriz
Hatta yanlış anlamış
Boşver gulum boşver
Gozyaşlarına değer mi
Ağlama ağlama
Duyan yok seni nasıl olsa
Ve birgun biter aşk
Ardında kalır sevda
Ağlama yarim ağlama
Karaları bağlama
Senden haber alır almaz
Geliyorum yanına
Kahrımı cekmez senden başkası
Gozbebeğimsin yok bu işin şakası
Duy da inanma soylenenlere
Aşkımızı kıskanıp da imrenenlere
Sevgilim olamaz senden başkası
Olurum de vazgecmem yok bu işin şakası
Asya Ağlama Gulum,
Asya Ağlama Gulum Şarkı Sozleri
Sorma bana neden diye sorma
Seni neden bıraktım sevgilim
Anlatmam imkansız
Ağlama bana gulum
Sen ağlama
Ağlama bana canım
Sen ağlama sen
Sen beni nasıl
Acımadan ağlattın
Sen beni başka
Kadınlarla aldattın
Ağlama bana gulum
Sen...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.