Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağlama gerek yok taksitlede ödeyebilirsin

Ağlama gerek yok taksitlede ödeyebilirsin
1
558

Similar threads

Omrum, muebbet bir yalnızlığa teslim olmuş gibi Şimdi tum satırlarım hayat'a dair Kimse yok icimde yitikliğimden ote Ne bir sevgiliye yazasım var, ne de sevgisizliğe Hayat işte, ilk yenilen ben değilim elbet imagesaglamaanne5add181c5b05e​ Ah ne hayatlar umidiyle Zamansız yollara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Sinan Ozen Sus Ağlama şarkısı Sinan ozen şarkı sozleri Sus ağlama şarkı sozu Sus Ağlama Ne Hayaller Vardı Bizde Ne Sozler Verdik Yeminle Şimdi Yok Oldu Gitti Sayende Kapılmazdık Hicbir Derde Ne Umutluyduk Biz Seninle Şimdi Yok Oldu Gitti Sayende Yazık ki Yanılmışım Ben Cok Gec...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Bir kuru dal gibi Kırılmışsam eğer Hesap vermem kimseye Bu zalimi mutlu eder Bilirimki yanlış olabiliriz Hatta yanlış anlamış Boşver gulum boşver Gozyaşlarına değer mi Ağlama ağlama Duyan yok seni nasıl olsa Ve birgun biter aşk Ardında kalır sevda
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Ağlama yarim ağlama Karaları bağlama Senden haber alır almaz Geliyorum yanına Kahrımı cekmez senden başkası Gozbebeğimsin yok bu işin şakası Duy da inanma soylenenlere Aşkımızı kıskanıp da imrenenlere Sevgilim olamaz senden başkası Olurum de vazgecmem yok bu işin şakası
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Asya Ağlama Gulum, Asya Ağlama Gulum Şarkı Sozleri Sorma bana neden diye sorma Seni neden bıraktım sevgilim Anlatmam imkansız Ağlama bana gulum Sen ağlama Ağlama bana canım Sen ağlama sen Sen beni nasıl Acımadan ağlattın Sen beni başka Kadınlarla aldattın Ağlama bana gulum Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,481Konular
981,443Mesajlar
29,607Kullanıcılar
Ramo0010Son üye
Üst Alt