Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ağlamak İcin Gozden Yaş mı Akmalı

Ağlamak İcin Gozden Yaş mı Akmalı
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ağlamak İcin Gozden Yaş mı Akmalı?

Ağlamak icin gozden yaş mı akmalı?
Dudaklar gulerken, insan ağlayamaz mı?
Sevmek icin guzele mi bakmalı?
Cirkin bir tende guzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı?
Hasret; ozlenenden uzak mı kalmaktır?
Ozlenen yakındayken hicran duyulamaz mı?
Hırsızlık; para, mal mı calmaktır?
Saadet calmak, hırsızlık olamaz mı?
Solması icin gulu dalından mı koparmalı?
Pembe bir gonca iken gul dalında solmaz mı?
Oldurmek icin silah, hancer mı olmalı?
Saclar bağ, gozler silah, guluş, kurşun olamaz mı?

VİCTOR HUGO
imagesaglamakicingozdenyasmiakmali5b0b4510ba9f8gif

Similar threads

Acı çeken acıklı nickler üzgün nickler gözü yaşlı mesajlar acı çeken nickler mesajları acı çeken sözler déRin bi oF çékéR wé téRkédéR qidéR !! * ya biR yOL buL,ya biR yoL aÇ, ya da yoLdan çekiL ! ama seNden farklı geZen kalp yok cisim oLdu ! hiÇ anLataMadım hiÇ anLamadıLar herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
mekanı farkı ile MSN nickleri mekan nickleri içinde melek geçen sözler melekler mekanı nickler melekler mekanı farkı ile msn nickleri gełeиe мeяħαвαgıđeиe ełωeđα šeωšeчđıи вeиı gıđeмezđıи вeиđeи αšłα ! υиυтαмαđıм šαимα ¢øκтαи υиυттυм κøяκмα !!! αđıиı šeяefšızвıяακтıм вıяακ ħeρ öчłe καłšıи...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Delikanlı sözler esrari çekmişim gözlerim yaşli yürüyorum yolda kolumda var 3 5 tıraş bıçağı yarasi oda sorma bi kahpenin son hatirasi sert delikanlı sözler dünyanın en delikanlı sözleri sert sözler YARINLAR GÜZEL OLUCAK DERLER BENDE SORUYORUM ONLARA BÜGÜNLER DÜNLERİN YARINLARI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt