Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

aglamak ıstıorum cok kotuyumm

aglamak ıstıorum cok kotuyumm
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
aglamak ıstıorum cok kotuyumm hamilelikte gözyaşı dökmek gebelikte gözyaşı dökmek hamileyken gebelikte üzülmek hamilelikte canını sıkmak ben sımdı ne yapayım kıme guveneyım okadar caresızımkıbundann once bı arkla tanıstımm benden kucuknette tanıstıkaramızdan su sızmazdı okadar ıyı anlasıordukkı herseyını solerdı bana sevdıgı kızı bılee her zaman dertlesırdıkkama benımmm 15 yıllık uyesı oldugumm veee bırsuru emek harcadıgım o sıteye admın olarak gelınceye dek admın geldı sıteye deıstı bana tafralı konusmaya basladı ben daima suyuna gttımm yerı geldı hıc bısı demedım onu incitmek ıstemedımm defalarca samimi davrandımmdaha sonradan ben daima samımı oldum fakat o okadar souktukıaglamakistiorumcokkotuyumm5c517d3a97ee3alt :( Frown :(bırgunn ondann modlukk verırsın artık okul tatıl olunca dıe bı saka tarzı ıstekte bulundum fakat bana benım okadar emegımın onu kasmadıgınııı falan soledısınırlenmıstım artıkk alttann almaya sınırlerım yetmedı ve tersledımm benım okadar emegım var askolsun falan dıye sonradan bana kufur türünden bıı soz soledı sesımı cıkarmadımm yıne buyuklugumu gosterıp sustummbugun bı baktım benı engellemıs hatta sılmısbende sıtedenn öm attım yazıklar olsun hıcmı kadrım kıymetım yok dıelakin benı takmadı bıledaha sonra sıtedekı bı konuda fıkır ayrılıgına dustukk benımle dalga gectı yıne alttan aldım anlamadım dıe öm attımbana ne dedı bılıomusunn banlanmakmı ıstıosunnevet benımm can arkadasımmm bana bunu dedı bırakın onuu benımm 15 yıldır emek verdıgım sıteye ıkı dakkada bole bısı solıyerek varlıgıma son vermek ıstedı bunlar daha baslangıcı bana sıtede barınamadıgımı falan soledı cok gecımsız oldugumu herkesle ağız dalaşı ettıgımı soledı ve benım kımseyle bı kavgam değil orda herkesıde tanıorummm bana verdıgı karmayı bıle alıp benım eskı arkımın yenı kız arkına vermıs masustannn nıspet yapar gıbıben sımdı napıyımm kıme guvenıyımm benım kankam canım dedıgım ınsan bana bunları yaptı ben aglamıyım de kım aglasınnaglamakistiorumcokkotuyumm5c517d3b08811gifalt :cry: Cry :cry:aglamakistiorumcokkotuyumm5c517d3b08811gifalt :cry: Cry :cry:aglamakistiorumcokkotuyumm5c517d3b08811gifalt :cry: Cry :cry:aglamakistiorumcokkotuyumm5c517d3b08811gifalt :cry: Cry :cry:aglamakistiorumcokkotuyumm5c517d3b08811gifalt :cry: Cry :cry:  

858,475Konular
981,249Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt