Ağlamak istiyorum Gözlerimde yine senin suskun hayalin, Sana yazarken ellerim titriyor biliyorum Biliyorum belki de alıp eline okumayacaksın bu satırları Olsun ben mahsus karalıyorum yine En büyük sevda acı çekeniymiş onunla avunuyorum Bazen acıyor yüreğimdaralıyor nefesim Bir gün daha sevebileyim diye ölemiyorum Lacivert gecenin berrak koynuna Bırakıyorum nadiren kendimi, Kimi süre çınlıyor sesin Kulaklarımda, Kimi zaman da yanıbaşımda sanıyorum seni Aleyhinde karşıya geldiğimizde çığlık atmak istiyorum sahiden Seni Seviyorum diye Takılı kalıyor boğazıma şu iki sözcük Söyleyemiyorum Adını Üzüntü Çiçeği koydum Başını önüne eğip mağrur bakışlarında gizlediklerin için Kaldırıma Semaya Mavinin vurduğu sahildeki kuma Adını yazdım Garip ama reel Üzüntü Çiçeğim Kelepçelemeli fiilen ellerimi, Susturmalı gönül dilimi, defalarca seninle yaşadığı için Sıkmalı kurşunu Dindirmeli Izdırabını Yüreğimin Evet Keder Çiçeğim Sana yazdığım Birincil ve Son mektup bu Hoşçakal Hüznümün Çiçeği Bıraktığın yerde bekleyeceğim Seni Hoşçakal Hüznümün Çiçeği