Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ağlamak unutturur mu seni?

Ağlamak unutturur mu seni?
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gözyaşı Dökmek unutturur mu seni? Ağlayıp unutacağım,unutana değin ağlayacağım’ cümlesini kurarken aşk sancıları çeken diğer yarıma… Her Yerde Kaybetmişsem… Ağlamak unutturur mu seni? Eğer pek ise ağlayıp unutacağım, unutana dek da ağlayacağım Son damlasına kadar akıtacağım göz yaşlarımı sen orada boğul diye, ne olduğunu anlamaya çalışırken bundan başka bakacaksın oysa kendini iç çekişlerimde can çekişirken bulacaksın Destek bekleyen gözlerine bir damla daha, kuramadığın cümlelere bir damla daha, inanmadığın sevgime iki damla, yalanlarına üç, dört………ve sen boğulana kadar hiç susmayacağım ola ki de Öldüğünü anladığım lahza, içim dışıma çıkana değin seni içimden hariç tutmak için kusacağım, senden en küçük bir tutam bile bırakmamak için Daha Sonra gömeceğim seni en karanlık mahzenlere mabedim ol diye Seni gömerken kendimi de gömmüş olacağım, olsun zaten uzun zamandır şu yaşayan ölülerdendim ben Küçük İskender olur ya kulağıma ‘Düşünsene, duvara bile çiviyi anlayışlı olmak için saplı olması gerekir Hayatında manalı bir şey olması için saplantılı olması gerekir İnsan vücuduna saplanması gereken en güzel şey kendimce aşk’ diye fısıldayıp beni vazgeçirmeye çalışsa bile ‘Ben kaybetmeye hazırlanmış olduğum veya her yerde kaybettiğim bir şeyi sevmeyi seçim ederim’ deyip kendi cümlesini hatırlatacağım ve ben sana bir defa bile sarılmadan önce seni öldüreceğim ve gömeceğim, sonra her zaman yastıklara sarılacağım sen diye ​  

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt