Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağlamakla abdest bozulur mu?

Ağlamakla abdest bozulur mu?
0
196

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ağlayınca abdest bozulur mu?

Bu soruyu birçok kişiden duymuşumdur daima ben bozulduğunu düşünüyordum lakin belirlenmiş olmadığım için tahlil etmek istedim aglamakla abdestin bozulup bozulmadığının doğruluğunu kitaplardan aldığım bilgilerle sizlerle paylaşmak istiyorum

Fıkıh kitaplarında, abdesti bozan sebeplerin aralarında gözyaşı dökmek geçmiyor bu nedenle ağlamak abdesti bozmaz Lakin gözdeki bir hastalıktan dolayı yaranın akıntısı çıkıyor ise, o abdesti bozar *

Similar threads

Ağlayınca abdest bozulur mu? Bu soruyu birçok kişiden duymuşumdur her zaman ben bozulduğunu düşünüyordum lakin muhakkak olmadığım için incelemek istedim aglamakla abdestin bozulup bozulmadığının doğruluğunu kitaplardan aldığım bilgilerle sizlerle paylaşmak istiyorum Fıkıh kitaplarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Ağlayınca abdest bozulur mu? Bu soruyu çoğu kişiden duymuşumdur hep ben bozulduğunu düşünüyordum ama muhakkak olmadığım için tahlil etmek istedim aglamakla abdestin bozulup bozulmadığının doğruluğunu kitaplardan aldığım bilgilerle sizlerle paylaşmak istiyorum Fıkıh kitaplarında, abdesti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Ağlayınca abdest bozulur mu? Bu soruyu bircok kişiden duymuşumdur hep ben bozulduğunu duşunuyordum fakat emin olmadığım icin araştırmak istedim aglamakla abdestin bozulup bozulmadığının doğruluğunu kitaplardan aldığım bilgilerle sizlerle paylaşmak istiyorum Fıkıh kitaplarında, abdesti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Su görülünce teyemmüm bozulur mu? Her ne değin fıkıh ve ilmihal kitaplarında “su bulununca teyemmüm bozulur dense de suyun bulunması ile ne abdest bozulur ne de gusül Çünkü suyun bulunması, abdesti veya guslü gerektiren bir şey değildir; yalnızca yeni bir teyemmüme engeldir o kadar Abdesti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
abdesti bozan haller nelerdir, Abdest Hangi Durumlarda Bozulur, Abdesti Bozan Haller Abdest Hangi Hallerde Bozulur Aşağıdaki durumlarda abdest bozulur; 1 İdrar ve dışkı yollarından idrar, dışkı, meni, mezi, kan gibi bir necasetin, herhangi bir sıvının veya maddenin cıkması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt