Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağlamakla, İnlemekle Omrum Gecip Gidiyor Şarkı Sozu

Ağlamakla, İnlemekle Omrum Gecip Gidiyor Şarkı Sozu
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ağlamakla, İnlemekle Omrum Gecip Gidiyor Şarkı Sozleri

Ağlamakla, inlemekle omrum gecip gidiyor

Devası yok, garip gonlum gunden gune ah eriyor

Feryadıma, efganıma kimse bir ses vermiyor

Devası yok, garip gonlum gunden gune ah eriyor

Similar threads

Anlatılmaz Bin Dert İle Şarkı Sozleri Anlatılmaz bin dert ile geciyor omrum Bir vefasız kederinden eriyor garip gonlum Şu simsiyah geceler mi acep ben mi oksuzum Bir vefasız kederinden eriyor garip gonlum
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Kader Bağladı Bizi Şarkı Sozu Sibel Can Sibel Can Kader Bağladı Bizi Şarkı Sozleri Seni Oyle Sevdim Ki Gonlum Seninle Doldu Yıllar Yılı Boş Kalbim Aradığını Buldu Kader Bağladı Bizi Yine Kader Cozecek Aşkların En Guzeli Omur Boyu Surecek Sakın Beni Terk Erme Omrum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Leman Sam Bir Ruya Gibi şarkısı sozu Leman Sam Bir Ruya Gibi sozleri Leman Sam Bir Ruya Gibi şarkısının sozleri bir ruya gibi gecip zamana bak sade eski fotograflarda yanlızca bir ateş gibi yurek yangın sana terk edip gitme beni vurgunum sana cilekeş gecer omrum kırgın bana uzuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ferman Tripkolic Unut Gitsin Şarkı Sozu Tripkolic Unut Gitsin Şarkı Sozleri Ferman Unut gitsin deli gonlum, ağlamakla gecmez omrun Onun icin yanma artık, gun tukenir, dilenir omrun Seveni gordum, sen değilsin Donme zalim, donme hain yar Ben sevdanın collerindeyim, Mecnun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Yıldız Tilbe E Peki Niye Boyle Şarkı Sozu Yıldız Tilbe e Peki Niye Boyle Yalvarır sanma zavallı gonlum Arayışlara gecti omrum Beklerim sanma canın isterse Kapı ardında boş odalara Senin aşkın yalan bunu gosterdin Herşeyin bi hesap bunu oğrendim Beni coz elleride...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,496Konular
981,796Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt