Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağlat Beni - Harun Kolcak

Ağlat Beni - Harun Kolcak
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sanma ki ben bilmiyorum
Oyunun kurallarını
Ama tercih etmiyorum
Denedim hic tat almadım
Olana kadar bekliyorum

Gururdan sevgi olur mu
Yağmursuz cicek buyur mu
Bir kac cumle son bir bakış
Bilinmez maceralara
Gidiyorsun can evimden

Ağlat beni sana da bu yakışır
İnsan bu elbet buna da alışır
Bela oldun zaten başıma
Git gidişin aslında benim kurtuluşumdur

Similar threads

KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Kapak Aşk Mesajları Sevgililere Kapak Aşk Mesajları Sevgililere Kapak Aşk Mesajları Beni sevmeK yurek ister Su icmeye benzemez, asit icmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer! Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ? arka sokakLarın cocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Ağır abi sözleri facebook Ağır abi sözleri facebook kısa 2019 Ağır abi sözleri Facebook Facebook ağır abi sözleri 1549104734 1549104734 agirabisozlerifacebook5c55766279328agirabisozlerifacebook5c55766279328 agirabisozlerifacebook5c55766279328 Biz Mercedes lerle gezip Gözlüklerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Yeni Ağır Abi Sözleri 2019 ağır abi sözleri ağır abi mesajları ağır abi sözleri 2019 Facebook ya da msn de kullanabileceğiniz söz gruplarından biriyle karlınızdayız melekleryeniagirabisozleri20195c55780986e99alt Bilhassa Kurtlar Vadisi dizisinden sonra öyle bir moda olan ağır abi sözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,467Konular
981,180Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt