Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağlatan acı sozler

Ağlatan acı sozler
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2019 Ağlatan acı sozler

Pişman değilim! Sadece don bak arkana; ne icin, nelerden vazgectin? Neler dururken, sen neyi sectin

Omrumun her gununde, asırlık elem saklı
Adın kalbime muhur artık, dilde yasaklı!

Hucum edilmez bir beden icinde,olmez bir Ruhum var

ben seni sevdim sebepsiz sen beni sevmedin şerefsiz

Canı yanan sabretsin,
Canı yakan, canının yanacağı gunu beklesin!

Terk edilirken “goruşuruz kelimesini duymaktan daha sancılı bir şey yok Zaten oldurdun lan bir de umut mu veriyorsun!

Yalnızlığmda coğalıp , Kalabalıkta eksiliyorum Ve oylesine kalabalık ki yalnızlığım ; Ne yana donsem sana carpıyorum

Her Yurek Sevebilseydi Zaten Adı Yurek Olmazdı Ve Her Seven Yurekli Olsaydı Aşk Bu Kadar Basit Olmazdı

Kahve falında balık para demekse; En buyuk hazinemdir gozlerindeki okyanus

Arada bir yokluyorsun 'sol' yanımı Oyle bir 'seni seviyorum' dedin ki inan olsun kalbime indi'n

Adın ki en guzel kelimedir dağarcığımda ne zaman ansam; kelimelerim kendini asar dar'ağacında

Dunyaları sığdırırdım yureğimederdin bana bir zamanlar Dunyaları sığdırırken yureğine, beni sığdıramadın mı ?

Seni seviyorumcumlesi en cok sana yakışıyordu, en cok senden duymak mutlu ediyordu

M U T L U L U K mu ? Evet adını duymuştum imagesaglatanacisozler20195ad934c7787a7png

Sen beni kandırmadın, ben sana inanmayı sectim Hepsi bu

Kanayan yaralarına, kan dursun diye başka bedenler basarsan, sadece mikrop kaparsın

Eğer bir insanı gercekten unutmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil, onun sana yaşattıklarını hatırla

Hicbir zaman garantisi olmayan bir mutluluk icin, Hayatınızda kalıcı olan şeyleri yok etmeyin Cunku tek uzulen siz olursunuz

Belki kimse olmayacak senin gibi; ama sende olmayacaksın eskisi gibi

Cok sahiplenmeden seveceksin mesela Hem her an avuclarından kayıp gidecekmiş gibi, Hemde hep senin kalacakmış gibi

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt