Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağlatan Mesajlar

Ağlatan Mesajlar
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ağlatan Mesajlar
Ağlatan Mesajlar Kısa

Duydum ki cok mutsuzmuşsun, demiştim sana giderken 'benim yerimi kimse tutamaz' diye İnanmamıştın

Bir sonraki sessizliğim senin icin guzelim zamansız gelen ayrılıklar kalbimi yaralar ağlayan gozlerim elbet birgun aşk acısı icin değil hayat acısı icin ağlar

Mesele olmek değil kardeş! Mesele birini delicesine severken ondan zerre kadar bir karşılık gormeyip gunden gune erimektir

Ağlayan gecelerimin melodisi oldun mu hic? Ağlayan gozlerimi sildin mi hic? Ağlatmak icin mi buldun beni insafsız!

Gulduğume bakıpta sanmayın beni bahtiyar attığım her kahkahada binlerce gozyaşı var

Şimdi resmin elimde iciyorum sakince bana dediğin mesajlar aklıma gelince cıldırıyorum yerimde bu nefreti bana verdin ya lanetim senin olsun

Seni ne cok sevdim ben Ne cok gozyaşı doktum senin icin Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla ucarken ben penceremin onunde senin ruyana girmek icin dua ederdim Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen guluşune ulaşmak icin dunyanın butun ciceklerini onune sererdim

Kime desem adını cıkmazlara giriyorum ağlamak geliyor icimden zor tutuyorum kendimi seni severken ağlıyor incilmiş yureğim

Ağladığın zaman beni ara, seni gulduremeyebilirim ama seninle ağlarım

Mutluluğun peşinden koşma mutluluk senin peşinden koşsun ve hayatta oyle mutlu ol ki gozlerinde akan bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun

Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hicbir şey kalpleri birbirine bağlamaz'

Eğer guneşi gozden kacırdım diye gozyaşı dokersen, yıldızları da gozden kacırırsın

Gozyaşı, ruhumun aşısıdır

Ağlıyorsa gozlerim kurumuş aşkımızın yeşermesi icindir bebeğim sen anlamazsın ben anlatıyorum goz yaşlarıma seni

Bir gun olursem haberim sana gelirse mezarımın başına sakın gelme sadece elini kalbine koy ve ozur dile belki o zaman mutlu olurum

Bestesiz bir şarkının ağlayan mısralarında buldum seni Ağlama sevgilim bu devran dondukce seveceğim ben seni

Ağlıyorsam sebebi vardır geceleri resmine bakıp iciyorsam bir sebebi vardır herşeyin bir sebebi vardır sebep aşksa herşey vardır

Ağlayan gozlerim bir gun mutlu olacak O zaman sen ağlayacaksın benim mutlu olduğumu gorunce kahrolacaksın

alıntı

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt