Ağlatıcı msn nickleri Gülüşlerimde yaşatıyorum senii size 3renqarenk sahnendE figüran oLmakdansa , kendi ( siyah beyaz ) başroLümü seçim ederim ; Gitt Ama geLmemi ßekLeme bu Sefer Geriye Saramam Hiç bişeyi ben o fiLmi Çoktan bıraKtım ßıraK ßu pişmanım ayakLarını Yahut Pişman oLcak AyarkLarında kaLmıcak xD YaşadıkLarım bir masaLdı yeniden KurdukLarımsa düş ICODE BoynuzLu meLek ICODE Bir gün sana doymadan göçüp gidersem eğer , Son nefeste adın dilimde Döndüm kendime Sordum bin defa Bu hayat niçin böyLe ?!! Kendi dünyamda yazdığım hayaLLerLe süsLü bi masaLdı bu herşey bitti ama kaLbim unutamıyor onu!! çek git yüreğimden Sende ardına bakmadan Sessizce Hayatının résmini yap dédi bana biri Ve siyahtan başka renk vermedi Acı^n Acı^m Oldu Suskundu dilim açık yaralarım azmıştı Kendimden diğer herkese benziyordum Ve kayıptım Kalbimin Ötesine Gitme, Kaybolursun Kan revan içinde daima, kanamaz denen yerLerim !! hatıralar karışdı düşLerime Gerçeği hayaLe satış iStedim oLmadı en iyisi hayaLimi Sana göndereyim ! ^^senin gördüğün, yanağımda süzülenler belli başlı içimde, içinde yüzdüğüm bir deniz var ! ! | Boynu bükük solmuş bir çiçek gibi, Mutsuz Renklerini kaybetmişçesine, Umutsuz Hayal edemeyecek kadar, Yalnız Sevilmeyen bir, Yetim