Gözyaşları Içinde canlı yayını terketti 1548619611 1548619611 aglayarakcanliyayiniterketti5c4e0f616911eaglayarakcanliyayiniterketti5c4e0f616911e http:wwwinternethabercomimagesnews63248 Ayrıldığı sevgilisi Oğuz Kayhan canlı yayına bağlandı, Akalın çileden çıktı Esra Ceyhan'ın Kanal D'deki programına davetli olan Demet Akalın, son günlerde yaşadığı olaylarla ilgili talimatlar yaptı Oğuz Kayhan'ın bir röportajında yaptığı açıklamaları dinleyen Demet Akalın, yorum yapmak yerine 15 gündür Refik dayısının kendisini aramadığını anlatmaya başladı Akalın, Benim bir Refik dayım var Adamcağız 15 gündür beni aramıyor Çok kanıma dokundu, çok ağrıma gidiyor Olur Ya de söyleyecek bir şey bulamıyor Yine De öteki dayılarım yanımda, ailemin tümü yanımda İlle de Demet Akalın olunca bunlar yaşanmıyor diye bir şey değil Ben birazcık fena oldum, içeri gideceğimdiyerek gözyaşlarını tutamadı ve stüdyoyu terketti Reklam arasından sonradan stüdyoya tekrar gelen Akalın, Aile mevzuları olunca fena oluyorum Onlar minik bir yerde yaşıyorlar ve söz gelsin istemiyorumaçıklamasını yaptı Oğuz'dan dayak yemedim Birlikte yaşadığı sevgilisi Oğuz Kayhan ile cep telefonundaki mesajları görmeden bir kaç gün önce bölünme kararı aldıklarını ama aynı evde yaşamaya devam ettiklerini belirten Demet Akalın, medyada bulunan Oğuz Kayhan'dan dayak yediği iddilarını da yalanlayarak Dayak yemedimdedi id Mesajları gördüğünde zaten ilişkilerini tamamlama kararı aldığını anlatan Akalın, Eğer ilişkimiz yarım kalmış olsaydı asap krizleri geçirebilirdim lakin güldüm O kişinin kim olduğunun önemi değil fakat biz salı günü ayrılmaya karar veriyorsak ve sen perşembe günü benim evimden benim teybimden o kişiye müzik dinletiyorsan bu bir skandaldırşeklinde konuştu Demet Akalın, Kayhan'ın telefonunda kendi koruması ve şoförünün de mesaflarını gördüğünü söyleyerek Ekmek yediğiniz yere bu yapılmaz Çok fena kırıldımdedi Kayhan: Öyle bir mesaj yok bu arada canlı yayına bağlanan Oğuz Kayhan, ise Amerika'dan yeni döndüğünü söyleyerek, kandırma haberlerini yalanladı ve Mesaj diye bir şey değil O tarzda bir mesaj yok Ben hayatım baştan başa kimseye hatalı yapmadım beni bilen bilir Bundan daha sonra da yapmayacağım Herşey ırk içinşeklinde konuştu Kayhan, koruma ve şoförün söz taşıdığı iddialarını da yalanladı (Televizyongazetesi)