Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ağlıyorum...anne! dizlerine en yakın yerde mola vermek istiyorum...

ağlıyorum...anne! dizlerine en yakın yerde mola vermek istiyorum...
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ağlıyorumanne! dizlerine en yakın yerde ara verme vermek istiyorum Ağlıyorum!​Günlerden beri içimde bir kasırga Bir cehennem Korkuyorum anne! Ayrıca de varsayım edemeyeceğin değin fazla korkuyorum ​ Çocukken korktuğum da sığındığım sen olunca, dehşet kalmıyordu Lakin şimdi sana gelsem de içimde iri bir nefret edilen şey ile yeniden senden ayrılıyorum ​ Büyüdüm mü ben anne? Büyümek ,can acıtıyor denmedi bana Büyü daha iyi olacaksın derlerdi zamanın da ​ Lakin anne!! ​ Büyümek canımı acıtıyor Gelişmek içimi yakıyor Büyümek, vakitli yersiz ağlatıyor beni ​Kesilen ,acıyan yerimi gösteremiyorum kimselere Salyalarımı göstere göstere avazım çıktığı değin bağırarak “işte anne!! Kalbim acıyor anne! Onu kanattılar anne! diye sana sığınmak istiyorum beni kınayan manidar bakışların altında ​ Fakat anne,​ göz yaşlarımı bile rahat akıtıyorum Issız yerler de ağlıyorum bundan böyle Kimselerin beni görmediği yerler de , bir mucize bekliyorum Kimseler olmadığı halde ,birileri benim orada olduğumu bilsin Bilsin ve sırtımı sıvazlayıp “neyin var yavrum? desin “hiç! hiçbir şeyim değil diyerek ağlıyayım “Hiç dediğim halde beni anlasın yine de diye bekliyorum ANNE!!! Ahh annem bilsen sana ne çok muhtacım​ id  

858,496Konular
981,773Mesajlar
29,849Kullanıcılar
Invitro20Son üye
Üst Alt