Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

agp 4x,2x problemi

agp 4x,2x problemi
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selam arkadaşlar benim winfastfx5200 ekran kartım var anakartımda agp4x i destekliyor ama bir türlü 4x de çalıştıramıyorum sadece 2x de çalışıyor
anakart via çipsetli bütün yeni sürücüleri yükledim ama olmadı (win xp) aklına bi çözüm gelen arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorumda uyum için tam olarak hangi bilgileri vermem gerektiğini bilmiyorumBende Everest programından gerekli olabilceğini düşündüğüm şeyleri yazdımAnkartımın destekleyebileceği bir ekran kartı önerirseniz sevirimBelki ileride RAM ' de alırımAma sanırım benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Evet Arkadaşlar başlıktaki gibi anakart 4x rkttan kartı 8x sorun yaşarmıyım lütfen yardım 2 bi sorum daha var benim pc biraz eski anakart ve ram özelliklerindede SDRAM şimdi anakart ve ram sdram diye illa ekran kartı da sdram mi olucak yani ddr falan taksam sorun yaşarmıyım?? ŞİMDİDEN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
selam arkadaşlar bende 256 mb 6600 agp ekran kartı varbunun yerine; SAPPHIRE ATI X1300XT(128Bit)512MB AVIVO SAPPHIRE X1650 AGP 8X 256MB X1600PRO512MBAGP SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X800 GTO bunlarda birini almayı düşünüyorumdx 10 da çıkacağına göre sizce beklemelimiyim yoksa bitanesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,461Konular
981,113Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt