Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağustos Böceği Ve Karınca

Ağustos Böceği Ve Karınca

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Karınca yaz her tarafında çalışırken ağustos böceği saz çalmış (Bilirsiniz hikayeyi)

Ast kış gelmiş, karınca dar evinde sıhhat içinde yaşıyorken bir gün kapısı çalmış

Bakmış ağustos böceği
Tamamdemiş

Yaz her tarafında saz çaldın derhal aç kaldın ve benden yemek istemeye geldin, değil mi?

Saz çalacağına biraz çalışmış olsaydın böyle aç kalmazdın
Ağustos böceği de:

Yoo Hatalı anladındemiş

Biz yaz boyunca saz çalınca, bir sürü param oldu Hatta ünlü da oldum,

şimdi Avrupa turnesine çıkıyorum Olur Ya oralardan istediğin birşeyler vardır, diye sormaya geldim
Hakikaten de karınca bir bakmış ağustos böceğinin hiç pek aç bir hali değil

Üstünde bir kürk var, arkada da kocaman bir limuzin, onunde şöförü ile onu bekliyor
Değil, bir şey istemiyorumdemiş

Fakat Fransa ya uğrayacaksın yok mi?diye sormus

Ağustos böceği de:

Evetdemiş
İyi o süredemiş karınca

Paris e gidince orada La Fontaine diye bir adam var, onun yüzüne benim için tükür, oldu mu?*

Similar threads

Hepiniz şu ''Ağustos Böceği ile Karınca'' hikayesini bilirsinizAma işin aslı hiç de sizin bildiğiniz gibi değilİşte acilen size onu anlatcam Karınca her zamanki gibi çalışır,ağustos böceği ise kışı düşünmeden saz çalarmışKarınca bir gün tekrar hedeflemek için evinden çıkmışBu sefer ortalıkta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Karınca yaz boyunca calışırken ağustos boceği saz calmış (Bilirsiniz hikayeyi) Tabi kış gelmiş, karınca sıcacık evinde afiyet icinde yaşıyorken bir gun kapısı calmış Bakmış ağustos boceği Tamamdemiş Yaz boyunca saz caldın şimdi ac kaldın ve benden yemek istemeye geldin, değil mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Masallarda ve çizgi filmlerde özellikle kendisine tembellik sıfatı yakıştırılan ağustos böceklerinin çok ilginç özellikleri bulunmaktadır Bu böcekler herkes tarafından genellikle ötmeleriyle bilinmektedir Böcek türlerinde ötenler genellikle erkeklerdir Ötüşlerin nedeni ise, tam kesin olmamakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
346
Masallarda ve çizgi filmlerde özellikle kendisine aylaklık sıfatı yakıştırılan ağustos böceklerinin çok ilginç özellikleri bulunmaktadır Bu böcekler herkes kadar genelde ötmeleriyle bilinmektedir Böcek türlerinde ötenler genellikle erkeklerdir Ötüşlerin nedeni ise, tam belirlenmiş olmamakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
858,505Konular
982,799Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt