iltasyazilim
FD Üye
Karınca yaz her tarafında çalışırken ağustos böceği saz çalmış (Bilirsiniz hikayeyi)
Ast kış gelmiş, karınca dar evinde sıhhat içinde yaşıyorken bir gün kapısı çalmış
Bakmış ağustos böceği
Tamamdemiş
Yaz her tarafında saz çaldın derhal aç kaldın ve benden yemek istemeye geldin, değil mi?
Saz çalacağına biraz çalışmış olsaydın böyle aç kalmazdın
Ağustos böceği de:
Yoo Hatalı anladındemiş
Biz yaz boyunca saz çalınca, bir sürü param oldu Hatta ünlü da oldum,
şimdi Avrupa turnesine çıkıyorum Olur Ya oralardan istediğin birşeyler vardır, diye sormaya geldim
Hakikaten de karınca bir bakmış ağustos böceğinin hiç pek aç bir hali değil
Üstünde bir kürk var, arkada da kocaman bir limuzin, onunde şöförü ile onu bekliyor
Değil, bir şey istemiyorumdemiş
Fakat Fransa ya uğrayacaksın yok mi?diye sormus
Ağustos böceği de:
Evetdemiş
İyi o süredemiş karınca
Paris e gidince orada La Fontaine diye bir adam var, onun yüzüne benim için tükür, oldu mu?*
Ast kış gelmiş, karınca dar evinde sıhhat içinde yaşıyorken bir gün kapısı çalmış
Bakmış ağustos böceği
Tamamdemiş
Yaz her tarafında saz çaldın derhal aç kaldın ve benden yemek istemeye geldin, değil mi?
Saz çalacağına biraz çalışmış olsaydın böyle aç kalmazdın
Ağustos böceği de:
Yoo Hatalı anladındemiş
Biz yaz boyunca saz çalınca, bir sürü param oldu Hatta ünlü da oldum,
şimdi Avrupa turnesine çıkıyorum Olur Ya oralardan istediğin birşeyler vardır, diye sormaya geldim
Hakikaten de karınca bir bakmış ağustos böceğinin hiç pek aç bir hali değil
Üstünde bir kürk var, arkada da kocaman bir limuzin, onunde şöförü ile onu bekliyor
Değil, bir şey istemiyorumdemiş
Fakat Fransa ya uğrayacaksın yok mi?diye sormus
Ağustos böceği de:
Evetdemiş
İyi o süredemiş karınca
Paris e gidince orada La Fontaine diye bir adam var, onun yüzüne benim için tükür, oldu mu?*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.