Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ağustos ’da 15 bin Öğretmen alınacak.

Ağustos ’da 15 bin Öğretmen alınacak.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ağustos ’da 15 bin Öğretmen alınacak

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ağustos ayında 15 bin öğretmenin daha atanacağını belirterek, Kasım ayında yine tayin yapacaklarını söyledi

Çelik, seçim çalışmaları için geldiği Adana ’da yaptığı esnaf ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı Bakan Çelik, 29 Mart ’ta yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti ’nin durumunun sorulması üzerine, “Bütün Türkiye ’de olduğu gibi Adana ’da da AK Parti gözde parti olacak

Tüm anketler gösteriyor ancak, seçime katılan bütün partilerin toplamı AK Parti ’ye yetişemiyor Bunu ben söylemiyorum Bunu dünyada ve Türkiye ’deki saygın anket şirketleri söylüyor Türkiye ’de istikrara katkıda bulunmamız lazım

Bir basın mensubunun bundan sonradan öğretmen ataması olup olmayacağı yönündeki soruya ise Bakan Çelik, Ağustos ayında 15 bin hoca daha atayacakları, Kasım ayında da bir tahsis daha olacağı yanıtını verdi

ALINTI *

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt