Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ağzı olan konuşuyor Cem YLMZ

ağzı olan konuşuyor Cem YLMZ
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ağzı olan konuşuyor Cem YLMZ başarılı showman Cem Yılmaz başarıdan başarıya imza atıyor lakin kendi adına konuşan menuniyetsiz kişilerede ateş püskürüyor CEM YILMAZ KİMLERE DOKUNDURDU? 1548631488 1548631488 agziolankonusuyorcemylmz5c4e3dc39510bagziolankonusuyorcemylmz5c4e3dc39510b http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabercemmm%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg CEM YILMAZ, NE SÖYLESE MEMNUNIYET OLMAYAN BİR GRUP BULUNDUĞUNU SÖYLEDİ Kanal D'de ekrana gelen Cinemania programının konuğu olan Cem Yılmaz, ne yapsa, ne söylese tatmin olmayan bir grubun varlığından bahsetti 'Ne desem memnuniyet olmayan bir grup var Diyorum ancak, 'ben filmimi fazla beğeniyorum'; 'Hayır hayır beğenmiyorsun' 'Ben filmden fazla mutluyum'; 'Hayır hayır mutlu değilsin' 'Film meslek yaptı'; 'Hayır hayır yapmadı' Ya dur Allah Allah' diye konuşan Cem Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Benim dedimlerimi bi kabul et En azından kaynağından duy Ben mesela diyorum fakat, 'Çok memnunum filmden, bu izlenme oranından fazla memnunum Daha artı izlenmesini muhakkak isterim' diyorum Bu cevaplardan tatmin olmasını bekliyorum bazı insanların Bazısı oluyor, bazısı olmuyor' Cem Yılmaz, bu gruba karşın kendi seyircisi ile aralarında herhangi bir problem olmadığını vurguladı  

858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt