Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağzın Kokusunu Cekmek Deyiminin Anlamı

Ağzın Kokusunu Cekmek Deyiminin Anlamı
0
1K

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ağzın Kokusunu Cekmek
Ağzın Kokusunu Cekmek Anlamı,
Ağzın Kokusunu Cekmek Deyiminin Anlamı Nedir

Ağzın Kokusunu Cekmek : Bir kimsenin dayanılmaz, cekilmez tutum ve davranışlarına katlanmak
Yeter artık, daha fazla senin ağız kokunu cekemem

Similar threads

Ağzının kokusunu cekmek ne demek Ağzının kokusunu cekmek deyimi acıklaması Ağzının kokusunu cekmek: Bir kimsenin dayanılmaz, cekilmez tutum ve davranışlarına katlanmak
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Ağzından Laf Almak Cekmek, Ağzından Laf Almak (Cekmek) Anlamı, Ağzından Laf Almak Deyiminin Anlamı Ağzından Laf Almak (Cekmek): Bir kimseyi değişik yollarla ve ustalıkla konuşturup birtakım gizli şeyleri oğrenmek Boşuna uğraşma, ağzımdan laf alamazsın
Cevaplar
0
Görüntüleme
262
Ağızdan Laf (Soz) Cekmek (Calmak) Deyiminin Acıklaması Ağızdan Laf (Soz) Cekmek (Calmak) Ne Demek Ağızdan Laf (Soz) Cekmek (Calmak) anlamı Ağızdan Laf (Soz) Cekmek (Calmak) nedir Ağızdan Laf (Soz) Cekmek (Calmak) Bir kişinin bildiği şeyleri ustalıklı konuşmalarda ona sezdirmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Ağzının kokusunu cekmek anlamı, Ağzının kokusunu cekmek nedir,Ağzının kokusunu cekmek deyimi Ağzının kokusunu cekmek : Bir kimsenin dayanılmaz, cekilmez tutum ve davranışlarına katlanmak
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Beyaza Cekmek Deyiminin Anlamı Nedir Beyaza Cekmek Deyiminin Acıklaması Beyaza Cekmek yazıyı temize cekmek Anlamına gelir Beyaza Cekmek Beyaza yakın beyaza benzemek anlamlarında'da kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt