Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ağzıyla kuş tutmak ne demek
ağzıyla kuş tutmak anlamak
ağzıyla kuş tutmak deyiminin acıklaması
Ne kadar caba gosterse, ne yapsa daanlamında kullanılır
Ağzıyla kuş da tutsa, artık bu eve adım atamaz
Ağzıyla Kuş Tutmak ,
Ağzıyla Kuş Tutmak Anlamı,
Ağzıyla Kuş Tutmak Deyiminin hikayesi,
Ağzıyla Kuş Tutmak Deyiminin Anlamı Kimsenin yapamadığı işleri başarsa da guven ve takdir kazanamamak anlamında kullanılan bir sozdur
Altın Tutsa Bakır Kesilmek ne demek
Altın Tutsa Bakır Kesilmek deyimi
Altın Tutsa Bakır Kesilmek acıklaması
Altın Tutsa Bakır Kesilmek: Giriştiği her işte buyuk talihsizliklere uğrayan kimsenin durumunu anlatır
Facebook Aşk Sozleri
Facebook İcin Aşk Sozleri (Duvar Yazıları)
Ne kadar bilirsen bil; soylediklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır Hz Mevlana
Leyla'ya sormuşlar sen mi daha buyuk aşıksın yoksa Mecnun mu? Elbette ben daha buyuk aşığım diye cevap vermiş, cunku ben aşkımı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.