Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağzıyla kuş tutsa ne demek

Ağzıyla kuş tutsa ne demek
0
161

Similar threads

Ağzıyla kuş tutmak ne demek ağzıyla kuş tutmak anlamak ağzıyla kuş tutmak deyiminin acıklaması Ne kadar caba gosterse, ne yapsa daanlamında kullanılır Ağzıyla kuş da tutsa, artık bu eve adım atamaz
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Ağzıyla kuş tutsa anlamı, Ağzıyla kuş tutsa deyimi Ağzıyla kuş tutsa: Ne dek çaba gösterse, ne yapsa daanlamında kullanılır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ağzıyla Kuş Tutmak , Ağzıyla Kuş Tutmak Anlamı, Ağzıyla Kuş Tutmak Deyiminin hikayesi, Ağzıyla Kuş Tutmak Deyiminin Anlamı Kimsenin yapamadığı işleri başarsa da guven ve takdir kazanamamak anlamında kullanılan bir sozdur
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Altın Tutsa Bakır Kesilmek ne demek Altın Tutsa Bakır Kesilmek deyimi Altın Tutsa Bakır Kesilmek acıklaması Altın Tutsa Bakır Kesilmek: Giriştiği her işte buyuk talihsizliklere uğrayan kimsenin durumunu anlatır
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Facebook Aşk Sozleri Facebook İcin Aşk Sozleri (Duvar Yazıları) Ne kadar bilirsen bil; soylediklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır Hz Mevlana Leyla'ya sormuşlar sen mi daha buyuk aşıksın yoksa Mecnun mu? Elbette ben daha buyuk aşığım diye cevap vermiş, cunku ben aşkımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt