Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ah bir gelsen

Ah bir gelsen
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ah bir gelsen Bir hastane odasında,duygularım yasta,iki elimde siyah güller, kolumda serumlarla; Doktorlar söylerken duydum,duymadığımı sanıyorlar Neyi,kimi bekliyor agnostik,yalnızca sol yanı işliyor;benzeri başka bedende yaşıyordiyorlardı Bilmiyorlarkii;ben sende can bulmuşum,seninle yeşermişim,yüreğimi yüreğine mühürlemişim Hemen; Seni görmeden,sesini duymadan,verdiğim son nefeste sen olmadan gidilmiyor bee cannn; Sahi; Neydi bizi bizden ayırmayan Neydi sevgimizi çınar gölgesinde saklayan Neydi yılları eskitmeyen Neydi hasreti sol yanımıza diken Neydi sevgimize ölümsüzlük damgasını vuran ? Sende biliyorsun; Ne verilen sözlerdi Ne edilen yeminlerdi Nede bir ömür birlikte baş koyamadığımız yastığımızdı Sadece birbirine kenetlenmiş iki bambaşka bedende çırpınan; iki ayrı baharda yetişen,duygulara yağmur olup akan yüreğimizdi; Hemen sen cannnn; Son nefeste yanımda olmayacakmısın, Hasretin kefene sarılmadan, gözlerine toprak ekilmeden, Gelipte sevdanı uğurlamıcakmısın Gell cannn; Gelki,çınarlar ağlasın, Gelki,yollar karalar bağlasın, Gelki yıllar ardına gizlediği sözlerden utansın, Gelki,hasret kefene sarılmasın, Gelki,azrail aglamasın; Sen gelmezsen ben beklerim, Ben sensiz nereye gittimki,bıraktığın yerdeyim!!  

858,498Konular
982,034Mesajlar
30,015Kullanıcılar
ardamurat66Son üye
Üst Alt