Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ah geçmiş olaylar ah :(

ah geçmiş olaylar ah :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar , daha yeni yeni bir ilişkim oldu ve bu da büyük bir aradan sonra oldu
Çoğunlukla erkeklerle takılan bir tipimbağlı erkeklerdede ne ararsan var küfür abazalık azgınlık odunlukama bu kız geldi hayatımı değiştirdi resmi olarakönceden başka kızlara görmek hoşuma giderdi böylece bir şey kalmadıaklıma saçma sapan şeyler gelmiyor
başkası küfür ettiğinde yada küfürlü kelime kullandığında her zaman uyarıyorum , istem dışı uyarıyorumbende ilerleme oldu odunluktan çıktım bana incesin tatlısın kibarlıktan anlıyorsun diğerleri gibi değilsin fazla farklısın diyip duruyorben kendimi bambaşka görmüyorum , resmen ona yalan söylemiş gibi oluyorum kendimi fena hissediyorumOkulda adımız çıkmış sapık diye gelen geçen bu kıza eski laflar anlatıp arkamdan konuşuyorlar

eskiden bazı fena olaylar yaşadım fakat ben kendimin değiştiğimi farkettim , böylede kalsın istiyorumama eski olaylar açıldımı kıza yanıt veremiyorumkendisi zeki terbiyeli güzel bir kızben zıttımama zamanla alıştım ona etap uydurdumAma eski olaylar hatırlanınca fena oluyorumkız da meraklı ast soruyor cevaplıyamıyorum ne yapmalıyım ?

858,496Konular
982,344Mesajlar
30,209Kullanıcılar
bambooSon üye
Üst Alt