Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ah hayat ah!!!....

ah hayat ah!!!....
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ah yaşam ah!!! Yaşam çocukken daha manalı, daha ahenkli, daha yaşanılır O zamanlar bir çaba vermiyorduk, her şey tozpembe geliyordu bize Benzeri, akrep ve yelkovan aynı noktada dururdu,kardeşlik vardı, arkadaşlık vardı O zamanlar her şey böylece yalın ve sadeydi fakat, hemen hemen gözler kalbi yansıtırdı​ ​ ​Eskiye özlemek, yakınmak çare olmuyor işte Her yaşın bir güzelliği de yok ayrıca Bana bundan böyle geçmişte yaşadıklarım gökyüzündeki kuşlara uzanmak kadar uzakta​​​Çocukluk yıllarım Ah! Ne kadar masumduk Annemizin sözünden çıkmaz, dizinin dibinden hiç ayrılmazdık Mutluyduk Çocukken aynaya baktığımda özümü görürdüm, acilen ise o buharlı aynaya bakmaktan çekinir ülkü geldim​Karamsarlık dizboyu​​ ​ Sizce niçin hayatı seyrine bırakmıyoruz, neden her şeyi bu kadar güçleştiriyor ve geriye baktığımızda hatırlayacak hoş anılar yaratmıyoruz?​​​öyle kompleks ancak zihin dünyam, sanki dört bilinmeyenli denklem​​​Her şeye karşın niçin hâlâ bir yaşama sevinci batmış kalbimde, hâlâ dostuluk denen o benzersiz bucaksız kelimeye inancım var mı acaba?​​​Şayet​(alıntı)​ ​  

858,497Konular
982,019Mesajlar
30,001Kullanıcılar
juhjhbjnSon üye
Üst Alt