Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ah Min-el Aşk...

Ah Min-el Aşk...
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ah Minel Aşk ahminelaşk ne aramak ahminelaşk anlamı 1549069337 1549069337 ahminelask5c54ec1e950c3ahminelask5c54ec1e950c3 ahminelask5c54ec1e950c3 Seni seviyorum… Dağların, göklere duyduğu hayranlığa benzeyen bir mavilikte; pınarların ağlayışından ilhâm almış bir kavalın yanık sesiyle… Kim ne bilsin ki; bende Mecnûn istidâdı var… Ve kim ne bilsin ancak; sen Leylâ soylu bir peri, yangın yerine dönen gönlümün mahşerisin… Gözlerinde kıvılcımlaşan hislerimin, kelâma sıcacık gelişinin ispatıdır bu iki kelime… Seni seviyorum… Daha evvel hiçbir nesili lâtife duymadığım, ve daha evvel gönül fermanına uymadığım bir hâl ile meftûnum sana… Ben seni,Tanrı Dağlarının sert rüzgârlarıyla savrulan bozkır çiçeklerinin,yağmaya naz eden bulutlara yalvarırken boyun büküşlerindeki teslimiyetle; ruhumun en mahrem tahtına çıkarmışım… Seni sevdim ya…! Seviyorum ya ! Sevdân ile sonsuzluğu bekleyen, yiğit Erciyes’in başında erimek bilmeyen karmışım… Demek… Söylemek kâfi gelmiyor… İçimin burkulduğu, lâkin hâzzın, ruhumun doruklarına savrulduğu şu lahza; nutkumun tutuluşunu bir yenebilsem… Daha neler neler söyleyesim var biliyor musun ey peri ! Ne var fakat; akşının kesâfeti ses tellerimi etkisiz, lûgatleri bu hâli tasvire yetkisiz kılmakta…  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt