ah su telefonlar Giden: Slm Aytn Nbr? Gidiyo muyuz konsere? Geliyosan 1 gelmiyosan 2 cagrı at!! (3 cagrı gelir) Giden: Anladım yeniden Bahadırla gidiyosun di mi!! hazır öle olsun Gelen: Hayır gerizekalı!! Ben istiyorum fakat babam izin vermiyo!! Giden:Nbr Cm? Knsr vr glcnm mng? st 23:30 d bk rmz mrt sln fyz nc hps gly b sn yksn!! Gelen: Sevilay ne diyon kuzum ben bi bk anlamadım bu mesajdan ya!! Dışarı Giden:Valla akşama manganın konseri var demiştim herkez var demiştim lakin (Sevilay gönderdi saat:0230) Dışarı Giden:Ya Mrt abi benim CD sen de kalmış,bi de yarın sınav var mı? nasılsın ben de iyiyim maç bileti ne dek ? bugün ayşeyi okulda gördün mü? Bu son kontörüm ha ona göre!! Gelen: Bitmiş getiririm,imtihan değil ben de iyiyim 15 diyolar yoktu galiba benim de son kontör hadi byeeee Gelen: Kampuscell kazandırmaya devam ediyor! 25 kontör hattınıza yüklenmiştir! Dışarı Giden: Oğlum Murat dar bakımlı konuşabiliriz bundan böyle hatta türkçe karakter bile yazarım yani şüüüğğşşççği !!! niahsutelefonlar5c564f379e315gifalt hahaha hahaha hahaha!! Gelen: Semih ben Gulsu bu benim yeni numaram Eee napiyosun? Bugun ilginç sikildim varyaa bizimkilerde olmasa temelli olarak besbelli kalacam Dışarı Giden: Bi daha beni arama Gülsu hazır mı? Gelen: Nolduu yaaa niye bole yaptin simdi!! Gelen: Özlem ben yarın Ankaraya gidicem hayatım meslek toplantısı için Biliyosun şirketin bütün yükünü yine bana verdiler Sen semihe ver göt Dışarı Giden: Ne diyosun sen ya!! Gerizekalı ayrılıyorum senden terbiyesiz Senden beklemezdim bunu!! Gelen2:ürecegim eşyaları tamam mı aşkım sana oradan ne getirmemi istersin, hatta beraber gidelim ya! Giden: Ayy pardon aşkım seyy!! Parça parça gelince Kızmadın di mi? Gelen 3: cık hadi disari basimin belasi! gelen : milasirab ineb emzu milmokoc midelzo koc ines dışarı giden : bu ne be gelen : tersten okusana giden : salak bi saat buna mi ugrastin gelen : beni ara dışarı giden : sen beni ara gelen : lan olum son bi kac kontorum arasana giden : benim de yok olum arayamam, babam kesti parayi zaten gelen : daima boyle yapiyorsun, arasan ne kaybedicen giden : kontorum biter gelen : benim olsa seni ararim fakat dışarı giden : hadi len gorduk gecen gun 50 kontorun vardi aramadin gelen : al bu da son kontor bi aramadin alışılagelmiş, çok onemli bi sey soyliycektim giden : benim de son lan ne soyliycektin ölcem meraktan hemen Yorumsuz Giden : Ya Mert abi benim CD sen de kalmis,bi de yarin sinav var mi? nasilsin ben de iyiyim mac bileti ne kadar ? bugun ayseyi okulda gordun mu? Bu son kontorum ha ona gore!! Gelen: Hazır getiririm,sinav yok ben de iyiyim 15 diyolar yoktu galiba benim de son kontor hadi byeeee Gelen: Kampuscell kazandirmaya devam ediyor! 25 kontor hattiniza yuklenmistir! Giden: Oglum Murat sıcacık bakımlı konusabiliriz artik hatta turkce şahsiyet bile yazarim yani !!! niahsutelefonlar5c564f379e315gifalt hahaha hahaha hahaha!! Söleyene baq kendi ondan beter gelen : pnky ytr bn rtk itrf etcm n b y slcm ps ps bn yptm fakat dymrm ıst cnk krkyrm sn d bnm kdrrkdsmsn saol cnm bu ard çewiri: punky yeter ben bundan böyle itiraf edicem ne bu ya solicem pasa pasa ben yaptım fakat diyemiyorum iste cunku cok korkuyorum sende benim kader arkadasımsın saol cnm giderken giden:ne diyn kzm dzgn yz ya,wlla bsy anlmdm! gelen:bstn yz okymrm çewiri:bastan yaz okuyamıyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.