Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ah yine mi hüzün?

Ah yine mi hüzün?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Azıcık uzun yazicam umarım başınızı fazla ağrıtmam

2 buçuk ay önce ygs için özel bir kurda başladım Kurstan dönerken minibüs durağında bir kız gözüme çarpması başladı bu böyle 1 ay devam etti adeta Bu zaman zarfında kızın bizim kursta olduğunu öğrendim fakat açılamadım Neyse deneme sınavı olduk sınıflar düzenlendi Kısmet mı ne bundan böyle oda bizim sınıfa düşmüş 1 ay böyle standart sohbetler, nasılsın tarzında konuşmalar geçti Böylece aman ajanlık bir şey olmadı 1 hafta once her yerde deneme sınavı olduk Bir arkadaşımız Cumartesi günü kurs öncesi sınıfının değiştiğini belirtti whatsap grubundan Bende benimkininde değiştiğini belirttim gruptan Buna dahası 1 dakika geçmeden kızdan mesaj geldi
Sen hangi sınıftasındiye Bende belirtin sınıfı o kadar nasılsın sohbeti geçti Sonradan içimde bilmediğim bir enerji vardı ve bundan nedeniyle kendisine bir itirafta bulunacağımı söyledim Bağlıdedikten daha sonra :
Senle daha benzer sınıfta olmadan önce, minibüs durağında gördüğümde hoşlandığımı bildirmek hatalı olmaz heralde
Yalnızca hoşlantı diye ekledim
Oda nedenhatalı olsun ama sıradan şeyler bunlar herkesin yaşamış olduğu birşey dedi
Bende ona o süre bir kahve ısmarlamam da sakınca?
Diye sordum
Bilmem ama bir sakıncası yok da ısmarlamana da gerek de yok
Dedi skaa karisik o zaman sen ismsrlsrsin dedim oda sen istiyorssn sorun değil dedi işte
Bende Sizin gibi hoş bir hanımefendiyle kahve içmekden mutluluk duyarım ????
Ahahaha sağol dedikten sonradan birdey yazmadım Akşam üstü bide mesaj attım napiyorsun falan diye böylece normlar konuştuk cumartesi kursta normaldi yani diyebilirim ama güya birazcık utanmisti Pazar günü yanında giderek merhaba dedim arkadaşı yanındaydı telefondaydı o neyse azıcık yüzü aşıktı düşünceliyim bende telefon çalıyormuş gibi uzaklaştım
Umarım sizin baymamışımdır Kusura bakmayın, tezgâhtar olursanız sevinirim

858,497Konular
982,019Mesajlar
30,001Kullanıcılar
juhjhbjnSon üye
Üst Alt