AHBAP Derneği lideri ve Türkiye'nin en sevilen müzisyenlerinden Haluk Levent, son devirde hakkında ortaya atılan argümanlara karşılık verdi. Televizyonda sunuculuğunu üstlendiği Müzikler Bizi Söyler programının sona ermesiyle birlikte, AHBAP dernek başkanlığını bıraktığını açıklayan Levent'in yurt dışına yerleşeceği tez edilmişti. Haluk Levent duruma açıklık getirdi. Pekala Haluk Levent yurtdışına mı yerleşiyor? İşte ayrıntılar...
Toplumsal medyada olan etkinliği, gençlerle olan irtibatı ve efsane müzikleriyle herkesin sevdiği müzikçi Haluk Levent hakkında çıkan savlara cevap verdi. Müzikler Bizi Söyler programının sona ermesi sonrası, AHBAP Derneği başkanlığını bıraktığını duyuran Levent'in yurtdışına yerleşeceği söylentileri dolaşmaya başlamıştı. Müzikçi daha öncesinde müzik çalışmaları için yurt dışına çıkacağını açıklamıştı. Pekala Haluk Levent yurtdışına mı yerleşiyor? İşte ayrıntılar...
Haluk Levent Açıkladı: Yurt Dışına mı Yerleşiyor?
4 Şubat akşamı Dilber Ay sinemasının gala gösterimine katılan Levent, AHBAP Derneği’nin başında olduğunu ve hiçbir yere gitmeyeceği açıklamasını yaptı. Daha öncesinde 'Gelecek yılın 26 Kasım günü vazifesi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurtdışına yerleşiyorum. Ahbap üyeliğim devam edecek. AHBAP’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime vakit ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana' tabirlerini kullanan Levent, açıklamasıyla toplumsal medyada olay olmuştu.
Hiçbir Yere Gitmiyorum
Haluk Levent bahse dair yaptığı açıklamasında şu sözleri kullandı:
“İlk kere açıklıyorum. Bir müzikal seyahat için 2-3 ay yurt dışına gidecektim. Sonra dönecektim. Fakat o kadar spekülasyon oldu, ülkeyi terk ediyor denildi. Lakin artık burada söylüyorum hiçbir yere gitmiyorum. Müzikal çalışma için tahminen arkadaşlarım gelecek İstanbul’a. Darmadağın haberler var. Hiçbir yere gitmiyorum”