Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ahh sesi troll apk lazım

Ahh sesi troll apk lazım
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Merhabalar sayın kullanıcılar sizden apk rat oluşturabilirceğim rat programı önerisi istiyicektim iyi günler
Cevaplar
5
Görüntüleme
208
Sa Arkadaşlar Bana Most Wanted İstanbul para hilesi yani Trainer lazım ne olursa olsunda yeterki oyunda apra olsun xD Arkadaşalr yardım ederseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Telefonların cevir sesi hangi notadır: LA Herhangi bir enstrumanı akort etmek icin ilk once o aletin akort duzenini bilmeniz gerekir Gitarın akordu kullanım sıklığına gore cabuk bozulabilir Dolayısıyla sık sık gitarın akordunu kontrol etmek, eğer akordu kacmışsa duzeltmek lazım gelir Cunku...
Cevaplar
0
Görüntüleme
357
Şarkı söylemek muazzam bir yetenek. Tüm yetenekler üzere üzerinde durulması, saatlerce çalışılması ve teknik taraflardan de geliştirilmesi lazım. Müzik söyleme tekniği denilince pek çoğumuzun aklına baş sesi ve göğüs sesi gelecektir. Hakikat, bunlar en sık kullanılan vokal teknikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
beyler skyrim keyi lazım steam için lütfen yardım edermisiniz repinizi veririm
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,522Konular
981,258Mesajlar
31,108Kullanıcılar