Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ahhhhh ahhhhh

ahhhhh ahhhhh
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ahhhhh ahhhhh merhaba ben yeni üye oldum benim derdim kaynanayla kocamla da yan bununla birlikte bana düşünce vermenizi istiorum kaynanam çok fesat biri beni çekemio sürekli bişeyler gıcık gıcık hareketler ister istemez bunu kocama da yansıoturum aralıksız tartışma o da annesini koruo ne yapmalıyımm  

Similar threads

Şu felsefeden şaşmayın ilk kez Onsuz yemek yemek yiyorsanız , su içebiliyorsanız , yürüyebiliyor , koşabiliyor , görebiliyor , duyabiliyor ve hissediyorsanız siz onsuz YAŞAYABİLİRSİNİZ 1)Ilk Kez platonik aşk dediğimiz şeyden açmak isterim KUŞKUSUZ desteklememÇok gereksizdirNeden peki ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Öncelikler hepinize meraba başlıktada belirtiğim gibi ilk konum fakat manâlı olan forum ve aşk tecrübesi (öteki üyelerden bi kaç sene geç başlamama rağmen rep sıralamsaında ilk 10 girdiğim siteler var ama google'dan ne zaman arama yapsam 2019 çıktığı için üye oluyim dedim fakat üyeliğim etkin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Anlatım demek, bir kimseye bir şey hakkında bir şey söyleme, bir şey anlatma işidir. Bu söyleme ve anlatma gelişi güzel olmaz. Anlatımı yönlendiren, biçimlendiren yazarın amacıdır. Bir yazar, acaba söz veya yazıyla başvururken neyi amaçlar? Kendini dinleyecek ya da okuyacak olanlar üzerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Dün gece Rusya Devlet Başkanı Putin'in açıklamalarını tüm dünya takip etti. Putin, konuşmasında birçok önemli başlık sunarken, Ukrayna gerilimi bir üst boyuta taşıdı. ABD’nin ise Ukrayna gerginliğini kaşımasının hem kendi iç dinamikleriyle hem de jeopolitik nedenlerle ilgisi var. Rusya’nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
İnsan, doğal olarak çevresinde ve kendi iç dünyasında olan biten her şeyi anlamlandırmak ister. Kimse anlam veremediği, algılayamadığı bir durum içerisinde olmak istemez. Hele hele kafamızın içinde dönüp duran ‘saçma sapan’, hiç kimseye anlatamadığımız, bizi utandıran veya aşırı derecede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,292Kullanıcılar
Bell noSon üye
Üst Alt