Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ahilik Haftası Kutlama Programı İlköğretim

Ahilik Haftası Kutlama Programı İlköğretim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 Ahilik Haftası Anma Programı,İlkÖgretim Ahilik Haftası Kutlama Programı ,Ahilik Haftası Kutlamaları nasıl olur

öğretmenlerim,sevgili arkadaşlar;
Uzun bir yaz tatilinden sonradan okulumuzda tekrar buluştukAramıza yeni arkadaşlar katıldıbizler de geçen yıla tarafından bir sınıf büyüdükBu yüzden hepimiz çok heyecanlı ve sevinçliyizHoş geldiniz!
Buraya İlköğretim Haftası?nı kutlamak için yığılmış bulunuyoruzBu haftanın amacı,tüm insanlarımızın okuryazan olmasını sağlamaktırÇocuklarımıza okulu sevdirmek,okulun ve okumanın önemini herkese sezdirmektir

1 Sizleri,ilk kez büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden öğretmenler için 1 dakikalık hürmet duruşuna,ardındaki İstiklal Marşı?nı söylemeye ağırlama ediyorum

2Şimdi ? eşliğinde Andımızı okuyacağız

3Günün manâ ve önemini gösteren konuşmayı yapmak üzere okul müdürümüz sayın ??yı eğlence ediyorum

4 Vali anma mesajını dinleyeceğiz

5İl Ulusal Eğitim Müdürümüz ??ın kutlama mesajını dinleyeceğiz

6?Eğitimdir oysa bir ulusu ya bağımsızlık,egemen,şanlı,yüksek ve şerefli bir kalabalık olarak yaşatır ya da bir ulusu esaret ve sefalete terk eder? MK ATATÜRK adlı şiiri inleyeceğiz

7?İki orduya ihtiyaç vardır:Biri vatanın hayatını kurtaran asker ordusu,diğeri milletin geleceğini yoğuran eğitim ordusu? MK ATATÜRK adlı yazıyı dinleyeceğiz

8?Düşününüz oysa,bir ulusun,bir toplumun yüzde onu okuma yazma bilir,yüzde doksanı bilmezBundan insan olanların utanması gerekir? MK ATATÜRK adlı şiiri dinleyeceğiz

9?Cumhuriyetimize vereceğimiz en büyük hediye,gençlerimizin eğitilmesi olacaktır? adlı şiiri dinleyeceğiz

10Şimdi de sizler için hazırladığımız şarkıları dinleyeceğiz

Kıymetli öğretmenlerim, sevgili arkadaşlar; sizler için hazırladığımız program burada sona ermiştir

Hepinize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim
İlköğretim

ALINTI *

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt