Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ahirette zulum yoktur hakkında ayetler

0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Bugun herkese kazandığının karşılığı verilir Bugun haksızlık yoktur Şuphesiz Allah, hesabı carcabuk gorendir
Mu'min : 17

Allah, gokleri ve yeri yerli yerince yaratmıştır Boylece herkes kazancına gore karşılık gorur Onlara haksızlık edilmez
Casiye : 22

Similar threads

Ahirette zulüm yoktur hakkında ayetler Bugün herkese kazandığının karşılığı verilir Bugün haksızlık yoktur Şüphesiz Allah, hesabı çarçabuk görendir Mü'min : 17 Allah, gökleri ve yeri yerli yerince yaratmıştır Bu Nedenle cümbür cemaat kazancına tarafından karşılık görür Onlara adaletsizlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Yerin yaratıcısı hakkında ayetler (O), goklerin ve yerin eşsiz yaratıcısıdır Bir şeyi dilediğinde ona sadece «Ol!» der, o da hemen oluverir Bakara : 117 De ki: Gokleri ve yeri yoktan var eden, yedirdiği halde yedirilmeyen Allah'tan başkasını mı dost edineceğim! De ki: Bana musluman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Allah her şeyi gorur ( basar) hakkında ayetler Yemin olsun ki, sen onları yaşamaya karşı insanların en duşkunu olarak bulursun Putperestlerden her biri de arzular ki, bin sene yaşasın Oysa yaşatılması onu azaptan uzaklaştırmaz Allah onların yapmakta olduklarını eksiksiz gorur Bakara : 96...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Goklerin yaratıcısı hakkında ayetler (O), goklerin ve yerin eşsiz yaratıcısıdır Bir şeyi dilediğinde ona sadece «Ol!» der, o da hemen oluverir Bakara : 117 De ki: Gokleri ve yeri yoktan var eden, yedirdiği halde yedirilmeyen Allah'tan başkasını mı dost edineceğim! De ki: Bana musluman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Zulum ve Zalimler Hakkında Ayetler Bir zamanlar Rabbi İbrahim'i bir takım kelimelerle sınamış, onları tam olarak yerine getirince: Ben seni insanlara onder yapacağım, demişti «Soyumdan da (onderler yap, ya Rabbi!) » dedi Allah: Ahdim zalimlere ermez (onlar icin soz vermem) buyurdu Bakara ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt