Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ahmet Altıparmak kimdir?

Ahmet Altıparmak kimdir?
0
128

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ahmet Altıparmak kimdir?,Ahmet Altıparmak Biyografisi ,Antalya Valisi DrAhmet ALTIPARMAK Kimdir Biyografisi

DrAhmet ALTIPARMAK Kırşehir ’de doğdu

Ilk, orta ve lise eğitimini benzer şehirde tamamladı

1986 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ’nden mezun oldu 1987 yılında Bursa Kaymakam Adayı olarak Mülki Idare Amirliği görevine başladı

Bir sene yabancı dil eğitimi ve mesleki eğitim için İngiltere ’nin Brighton ve Southampton şehirlerinde bulundu Sırasıyla Konya Seydişehir, Derebucak ve Cihanbeyli ilçelerinde vekaleten, Kastamonu Bozkurt, Denizli Baklan, Malatya Arguvan ve Şanlı Urfa Suruç ilçelerinde asaleten kaymakamlık görevlerinde bulundu 1997 yılında İller İdaresi Genel Müdürlüğü ’ne Şube Müdürü olarak atandı 1999 yılında benzer Genel Müdürlükte Daire başkanlığına atandı 2001 yılında Bakanlıktan müsade alarak 6 ay süreyle Birleşmiş Milletler (UNICEF) de Danışman (sözleşmeli) olarak ödev yaptı Kasım 2002 tarihinde atandığı Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü görevi, Kasım 2004 tarihinde İller İdaresi Genel Müdürlüğüne atanmasıyla sona erdi 27 Nisan 2008 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan 21042008 tarihli ve 200813529 sayılı Kararname ile Muğla Valiliği ’ne atandı

Kaymakamlık görevi esnasında yükseköğretim kurumlarında Halkla İlişkiler ve İngilizce dersleri verdi İyi derecede İngilizce bilmektedir Evli ve üç çocuğu vardır

Katıldığı Mesleki Kurs, Çözümleme Gezileri ve Projeler:

Rutin hizmet içi eğitim ve hobi niteliğindeki kurslar dışında yurt dışında (ülkemizi temsilen) bir fazla buluşma, kurs ve analiz gezilerine katıldı, işbirliği projelerinde tayin aldı

Sektörlerarası İşbirliği (2 haftaFilipinler)
Herkes İçin Eğitim (1 haftaPolonya)
UNICEF ’in İçişleri Bakanlığı ile yürüttüğü projeler(2 yılkoordinatörlük)
Psikolojik Harekat
Sınır MİA Semineri vb
112 Ivedi Çağrı Merkezi ProjesiProje Liderliği
Chevenning Bursu3 ay İngiltere

Birleşmiş Milletlerde çalışırken; koordinasyonunu yaptığı buluşma ile; 81 il valisini; İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çocuk Esirgeme Kurumu, DİE, DPT gibi kuruluşların üst düzey yöneticileri ve meşhur akademisyenlerle bir araya getirerek, “İl ve İlçelerde Temel Hizmetlerde Kapasite Geliştirilmesi Yaşam Kalitesi ve Yaşam Kalitesi Göstergeleri konularında manzara alış verişinde bulunmalarını sağladı Görüşme çıktılarını, editörlüğünü de üstlendiği “Temel Hizmetlerde Kapasite Geliştirilmesi adlı bir kitapta topladı

Hayat Kalitesi ve Hayat Kalitesi Göstergeleri konularında Mülkiye Müfettişlerine, Vali Yardımcılarına, Kaymakamlara, Belediye Başkanlarına ve İl Planlama Müdürlerine sayısız konferans verdi 81 ili kapsayan; il valilerinin, ilgili vali yardımcılarının, belediye başkanlarının, ulusal eğitim, sıhhat, sosyal hizmetler ve köy hizmetleri il müdürlerinin katılımıyla yapılan 7 farklı alan toplantısında benzer konularda sunumlar yaptı

Akademik Çalışmaları:
İÜ Siyasal Bil Fakültesi Siyaset Bilimi Anabilim Dalında, Yüksek Lisansını,
İ Ü Sosyal Bilimler Enstitüsü Ulus Yönetimi Anabilim Dalında Doktorasını tamamlayarak, Hekim ünvanını aldı
''Türk Sendikacılığı'nda Güven Bunalımı'' isimli bir telif eserinin ve editörlüğünü üstlendiği bir kitabının yanına, değişik dergi (Türk Yöneticilik Dergisi, Liberal Düşünce Dergisi, Türkiye Günlüğü, Yerel Yönetim ve Teftiş Dergisi) ve gazetelerde yayınlanmış ilmi ve aktüel makaleleri de (çeviri, telif) bulunmaktadır *