Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ahmet Ardıç Kimdir, Hayatı

Ahmet Ardıç Kimdir, Hayatı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ahmet Ardıç hakkında data
Ahmet Ardıç biyografisi
Ahmet Ardıç hayatı
Ahmet Ardıç kim

Ahmet Ardıç Yozgat'ın Kadışehri İlçesi'nde yaşayan 36 yaşında bir demirci Şimendifer adını verdiği bir vasıta üretti

Ahmet Ardıç, baba mesleği sıcak demir ustası olduğunu, ancak son 5 yıldır esnaflık yaptığını belirterek, Araba üretmek her zaman aklımda vardı Son zamanlarda İtalya'yı protesto ediyoruz, araçlarını almayalım diyoruz, Fransa'yı protesto edip arabalarını almayalım diyoruz

böylece kendi yerli arabamızı üretmek istedimdedi Özellikle devlet büyüklerin milli bayramlarda halkı selamlarken, yerli bir arabaya binmesini isteyen Ardıç, Yaptığım bu arabulucu devlet büyüklerime armağan etmek istemiştim lakin bir türlü gerçekleştiremedimdiye konuştu

Araca plaka alamadığını bildiren Ardıç, Kayıt yapılamadığı için plaka alamıyorum ve trafiğe çıkamıyorum Yalnızca bahçeye bu vesileyle, evin önünde kullanıyorum Bir Takım vatandaşlar gelip arabayı inceliyorlar, ben de onları nadiren gezdiriyorum Fazla memnun oluyorlarşeklinde konuştu

Arabanın radyatörünün ve hız göstergesinin bulunmadığını ifade eden Ardıç, Hararetini bacaklarıma gelen sıcaklıktan, kaç kilometre çabucak gittiğimi ise rüzgardan hesaplıyorum Aracımın isimin Şimendifer koydum Araç LPG ile çalışıyordedi

Şimendifer isimli araçla gezen vatandaşlar, aracı fazla beğendiklerini belirterek, Ahmet ustaya sahip çıkılması gerektiğini söyledi

Özel Baskı *

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt