Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ahmet Hakan, Cübbeli'nin Reklam Arasında AKP ve Parlementer Sistem Hakkındaki Yorumunu Açıkladı

Ahmet Hakan, Cübbeli'nin Reklam Arasında AKP ve Parlementer Sistem Hakkındaki Yorumunu Açıkladı
0
46

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-4a222f7349bd167a414a106af06f5c19651946ad.jpg

Hürriyet Gazetesi müellifi Ahmet Hakan, Tarafsız Bölge canlı yayınına katılan Cübbeli Ahmet’le reklam ortasında geçen konuşmasını açıkladı.

Gazeteci Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısında geçtiğimiz günlerde programına katılan Cübbeli Ahmet’le reklam ortasında geçen sohbetini aktardı. Hakan Cübbeli’nin Parlamenter sistemle ilgili görüşünü aktardı.

Hakan’ın “Erdoğan ansızın ‘Parlamenter sisteme dönüyoruz’ derse” başlıklı yazısının ilgili kısmı şöyle:

Geçenlerde Cübbeli Ahmet vardı Tarafsız Bölge’de... “Tarikatlar içindeki cinayetler” konusunu konuşmak için davet etmiştik kendisini.Reklam ortasında siyasete daldı Cübbeli.Bana, “AK Parti, parlamenter sisteme döner mi?” diye sordu.

'AKP durumu riske atmak istemiyorsa...'

Bütün gece imtihana çalıştığı halde hiç beklemediği yerden gelen soruyla afallamış öğrencilere has bir şaşkınlıkla kekeledim: “Sanmam... Gündemde değil... Olmaz o denli şey... Kem... Küm...”

Benim kem küm etmemle zerre ilgilenmedi Cübbeli.

Ve çabucak kendi görüşünü söyledi:“AK Parti, parlamenter sisteme dönerse iktidarı hiç kaybetmez. Durumu riske atmak istemiyorsa yapması gereken şey parlamenter sisteme dönmektir.”

858,515Konular
981,016Mesajlar
30,822Kullanıcılar
MoNTeCaRLoSon üye
Üst Alt