bilgisayarci
FD Üye
Hakan, "Bir tarafta virüsün taaa başlangıç evresinde “Umreciler virüs bulaştırdı! Ah umreciler ah!” diye ortalığı ayağa kaldıranlar. Öbür tarafta ise... Umrecilere laf ediyordunuz fakat siz de Caddebostan’da arasız eğleniyorsunuz' diye karşılık verenler. Virüsün taaa başlangıç kademesinde 'Umreciler virüs bulaştırdı! Ah umreciler ah!' diye ortalığı ayağa kaldıranlar." görüşünü savundu.
Hakan, "Diğer tarafta ise 'Umrecilere laf ediyordunuz fakat siz de Caddebostan’da arasız eğleniyorsunuz' diye karşılık verenler.Ne çok seviyoruz anında kamplara bölünmeyi... Ne çok meraklıyız çabucak mahallelere ayrışmaya. Ne çok tutkunuz farklı dünyalara ilişkin olmaya meğer hepimiz biliyoruz ki Türkiye’de hayat, hiçbir vakit bu kadar keskin biçimde kamplara ayrılarak akmaz. Şöyle bir araştırsak ayrıntıları: Umrecilerden birinin amcaoğlunun, Caddebostan’daki arasız cümbüşün tam göbeğinde yer aldığını görebiliriz. Şöyle önemli bir tarama yapsak: Caddebostan’da aralıksız eğlenenlerden birinin, umrecilere onca laf edilmesine şiddetle itiraz ettiğini fark edebiliriz." tabirini kullandı.
Hakan yazısında şunları kaydetti:
Şöyle bir yoklama yapsak: Umrecilerin etrafında umrecilere, eğlencecilerin etrafında de eğlencecilere laf edenlerin çıktığını yakalarız.
Kampçılık, mahallecilik, başka dünyacılık... Berbat bir şeydir. Gri alanları yoktur kampçıların. Orta tonlara yer vermez mahalleciler. “Ya o kamptasın, ya bu kampta” diye fısıldar durur başka dünyacılar.
Kendi adıma konuşuyorum: Benim bir tarafım eğlencecidir, bir tarafım ise umreci. Galiba bu yüzden hudut bozucu bulunuyorum.
Yazının devamı için tıklayın