Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ahmet HAKAN'ın Ayşe 'ye Samimi Yazısı ve Seslenişi

Hoş geldin! kazimdemir tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ahmet HAKAN'ın Ayşe 'ye Samimi Yazısı ve Seslenişi
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ahmet HAKAN'ın Ayşe 'ye Samimi Yazısı ve Seslenişi ahmet altan ayşe özyılmazel Geçtiğimiz haftalarda evlenen Ali Ayşe çiftine Kenan Erçetingöz bir YAZI yazmıştı Daha bunun tartışmaları ve iki taraflı atışmaları devam ederken Sevgili Ahmet Altan Ayşe'ye doğru cana yakın kısa ve acılı bir seslenişte bulunmuş meleklerim Bu yazıların ardı arkası kesilmez gibi geliyor bana Her kafadan bir ses çıkma durumu laf konusu Yahu bırakın yaşamış neyini yaşamak istiyorsa böylece yaşasın bundan böyle deyiiiip, Sevgili Ahmet HAKAN'nın yazısını paylaşıyorum 1548656731 1548656731 ahmethakaninayseyesamimiyazisiveseslenisi5c4ea0605796cahmethakaninayseyesamimiyazisiveseslenisi5c4ea0605796c ahmethakaninayseyesamimiyazisiveseslenisi5c4ea0605796c Ahmet ALTAN'ın Ayşe 'ye Arkadaşça Yazısı ve Seslenişi Sevgili Ayşe Eğer insanların seni ve kocanı sıcacık bırakmasını istiyorsan Eğer kimsenin düğününe, mutluluğuna, evliliğine laf etmesini istemiyorsan Eğer kem gözlere ve kem sözlere maruz kalmak istemiyorsan Yapman gereken tek bir şey var: Mahremiyetini titizlikle gözetmek Fakat bir yanlamasına sen, bir yandan çiçeği burnunda kocan Dışavurumculuğu abartırsanız, şova şov katarsanız, her şeyinizi paylaşmak için yanıp tutuşursanız, kameraların üstüne üzerine giderseniz, tartışmaları attığınız kıtırlarla körüklerseniz, “hakkımızda iyi yazanlar hakkımızda kötü yazanlar diye çeteleler tutarsanız Kısacası Mutluluğunuza, birbirinize, yeni yuvanıza, aşkınıza, kendinize hedefe kilitlenmek yerine Kameralara, gazetelere, fotoğraflara, yazılara odaklanıp en alakasızların bile dikkatlerini kendi üzerinize çekerseniz Herkes konuşur Kimi kıskançlıktan, kimi dalgacılıktan konuşur Kimi haklı, kimi hileli konuşur Bundan Böyle meslek, “sana ne, bana ne, kime ne düzleminden çıkar id Toplumsallaşır Hakkında laf söylenmesi gayet meşru bir alan haline gelir Yani demem o ki Sevgili Ayşe Gerçekten mutluysan, fiilen deli aneysen, doğrusu “sonunda bulacağımı buldum diyorsan, eğer gerçekte “size ne kardeşim havasındaysan Bütün bunları “mahrem kabul et ve sadece yakın çevrenle paylaş Sakın bana “Ne yapalım, zaruri olarak oluyor bunlar, biz meşhur insanlarız masalını anlatma Çünkü bir insan isterse “şöhretin Madonna seviyesinde olsun, çok özlem ederse mahremiyetini koruyabilir veya şöyle söyleyeyim: En azından sizin gibi ballandırmaz  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt