Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ahmet Haşim Karanfil Şiiri

Ahmet Haşim Karanfil Şiiri
0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ahmet Haşim şiirleri Karanfil
Ahmet Haşim Karanfil
Karanfil Ahmet Haşim

Karanfil
Yarin dudağından getirilmiş
Bir katre alevdir bu karanfil,
Gonlum acısından bunu bildi!

Duştukce vurulmuş gibi, yer yer
Kızgın kokusundan kelebekler;
Gonlum ona pervane kesildi

Ahmet Haşim

Similar threads

Kısa Ahmet Haşim Şiirleri Meren Ağır ağır cıkacaksın bu merenlerden Eteklerinde guneş rengi bir yığın yaprak Ve bir zaman bakacaksın semaya ağlayarak Sular sarardı yuzun perde perde solmakta Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta Eğilmiş arza kanar muttasıl kanar guller Durur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Ahmet Haşim Gece Şiiri Geceler Şiiri Ahmet Haşim Ahmet Haşim Bir Yaz Gecesi Hatırası Ahmet Haşimin gece şiirleri Gece Titreyen ellerimle penceremi Actim afaki leyle karsi Yine Gecenin golgeden manazirina Imtizac eylemis nucumu bahar Sihri eb`at icinde simdi gumus Bir sehap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Ahmet Haşim Guzel Sozleri Ahmet Haşim Sozleri Guzel Sozler Ahmet Haşim Ahmet Haşimin Sozleri, Akıl; nar, ayva ve portakal gibi gec renk ve koku kazanan bir sonbahar urunudur Aşık, yuz bulamayan adamdır Aşk, değişmeyince olur Buyuk dinlenme zulmet denizine dalıp bir daha ışığa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Parıltı Ahmet Haşim Ahmet Haşim Parıltı parıltı şiiri Ahmet Haşim Parıltı Ateş gibi bir nehir akıyordu Ruhumla o ruhun arasından Bahsetti derinden ona halim Aşkın bu unutulmaz yarasından Vurdukca bu nehrin ona aksi Kactım o bakıştan, o dudaktan Baktım ona sessizce uzaktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Ahmet Haşimin Aşk Şiirleri ahmet haşim sevgi şiirleri ahmet haşim en guzel aşk şiirleri Mukaddime Karaosmanzade Cavide Hayri Hanımefendiye Zannetme ki guldur, ne de lale Ateş doludur, tutma yanarsın Karşında şu gulgun piyale İcmişti Fuzuli bu alevden, Duşmuştu bu iksir ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt