Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ahmet Kaya - AyrıLığın Hediyesi (akor)

Ahmet Kaya - AyrıLığın Hediyesi (akor)
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ahmet Kaya AyrıLığın Hediyesi (akor) ayrılığın hediyesi nota ayrılığın hediyesi akor tab ahmet kaya tab Em F Derhal saat sensizin ertesi F Em Yıldız dolmuş gökyüzü ayaydın Em Am Em Avutulmuş çocuklar şimdiden sustu Am Em Bir ben kaldım bir ben kaldım F Em Tenhasında gecenin avutulmamış ben Em Am Derhal gözlerime ağlamayı öğrettin ama bu yaşlar Am Em Çekingen boynunun kolyesi olsun Am Em F Em Buda benim sana buda benim sana ayrılırken hediyem olsun Am Em F Em Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan Doyurabilmek ve adaletsizlik etmeden doğan güneşe tüm Aydınlıları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu Arasıra biliyorsun Hemen iyi niyetlerimi tek tek Yargılayıp asıyorum Bu son olsun bu son olsun Em F Hemen saat yokluğun belası F Em Sensiz gelen sabaha günaydın Em Am Em İşi gücü olanlar şimdiden gittiler Am Em Bir ben kaldım bir ben kaldım F Em Voltasında gecenin hiç uyumamış ben Em Am Acilen gözlerime ağlamayı öğrettin fakat bu yaşlar Am Em Utangaç boynunun kolyesi olsun Am Em F Em Buda benim sana buda benim sana ayrılırken hediyem olsun Am Em F Em Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni Beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yüzündeki anlık Tebessümü Tüm saatleri öylece dondurabilmek için Çıldırasıya parladım kendimi lanet olsun Bundan Böyle sigarayı üç pakete çıkardım günde Olsun güzelim olsun ne olacaksa olsun  

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt