Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ahmet Kaya - İçimde ÖLen ßiri Var (akor)

Ahmet Kaya - İçimde ÖLen ßiri Var (akor)
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ahmet Kaya İçimde ÖLen ßiri Var (akor) bana birşeyler anlat akor bana birşeyler anlat canım fazla sıkılıyor ahmet kaya canım fazla sıkılıyor söyle içimden bir ses koş diyor akor Am E Am Bana birşeyler anlat, canım fazla sıkılıyor Am Dm E Am Bana birşeyler anlat anlat, içim içimden geçiyor Am Dm E Yanımdasın susuyorsun, susuyor konuşmuyorsun E F E Bakıyor görmüyorsun, dokunsan donacağım E Am G F İçimde intihar korkusu var F Dm B+5 & E Am Bir gülsen ağlayacağım bir gülsen kendimi yıkacağım Am E Depremler oluyor beynimde Am Am G F Dışarıda siren sesi var F Dm B+5 Her yanımda susmuş halk susmuş E Am İçimde ölen biri var Am E Hadi birşeyler birşeyler söyle Am Çocuk gözlerim dolsun Am Dm İçinden git diyorsun duyuyorum gulüm E Am Gideceğim son olsun  

Similar threads

Grup 84 Sebep Değil AKOR (versiyon 1) Intro AmF Am F Am F Ezelden beridir anlamam Am F Aklım ermez bu işe Am Sebep aramaya gerek değil F Her Zaman cebimde bir şişe Am F Am Dolandım boş abes hayatta F Am Rastlamadım hiç tümseye Am F Sebep yok yalan fazla Am F Hadi ordan sende Dm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Gökhan Türkmen Büyük İnsan AKOR (versiyon 7) INTRO (emFEmFCGFDmEm) E B 0 0 G 0242020 02420202 D 32 A E 0 0 E 0 B 135313101010 G 202020 D 32 A E 0 Am G Am Beygir savur at sevdayı bir yere fırlat G Am Bitti sayıp acıyı kaldır böylece at Am G Am Sor herkese sor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Gülay Cesaretin Var mı Aşka? (akor) cesaretin varmi aska akor cesaretin varmı aşka akor var mı aşka notaları var mı tab Am Em F G Am Am Bi gün bi çılgınlık edip Dm Seni sevdiğimi söylesem Am Alay edip güler misin, E Yoksa sen de sever misin? (Am Em F G E Am) Am Cesaretin var mı aşka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Yalın Eyvahlar Olsun AKOR (versiyon 2) Am Aşk rahatsızlanmakmış Am Yer iz yurt unutmakmış Dm F Hiç haberdar bile olmadan E Am Her Zaman ona uyanmakmış Am Bir ağlayan gezgin bu gönül Am Hangi durakta sabahlarmış Dm F Onun ruhu bile duymadan E Am Gürültüsüz ağlarmış Dm E Am Bana eyvahlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Ahmet Kaya Gayrı Gider OLdum (akor) ahmet kaya lan gardaş bu nasıl bere ahmet kaya dövülmüşüm sövülmüşüm ben dövülmüşüm sövülmüşüm kovulmuşum ben Em Gayri gider oldum gardaşlar ) F )x2 Ve de kız gardaşlar ) Am Gayri haram bu can bana G Bu toprak damlar,bu insanlar F Em Bu ağaçlar,bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,695Mesajlar
29,770Kullanıcılar
tuzcuSon üye
Üst Alt