Ahmet Maranki kan basıncı devirmek ahmet maranki tansiyon düşürmek ahmet maranki tansiyon yüksekliği ahmet maranki kan basıncı çökertmek, ahmet maranki tansiyon yüksekliği, ahmet maranki tansiyon tedavisi, Prof Dr Ahmet Maranki'nin kan basıncı düşüren önerilerine ve uygulamalarına yer verdik bu yazımızda Melek'ler 1548780300 1548780300 ahmetmarankitansiyondusurmek5c5083106b5c1ahmetmarankitansiyondusurmek5c5083106b5c1 ahmetmarankitansiyondusurmek5c5083106b5c1 Dinç bir insanda, bayağı tansiyon değerleri 12080 olmalıdır Büyük kan basıncı ya da ufak tansiyonun normalden fazla olması Hipertansiyondur Genelde büyük ve küçük tansiyon birlikte yüksektir Hipertansiyon tanısı için büyük ve minik tansiyondan birisinin normalden yüksek olması yeterlidir Ahmet Maranki Yüksek Kan Basıncı (Hipertansiyon) ile ilgili bazı önerilerde bulunuyor Ahmet Maranki, yüksek tansiyonun önemli bir hastalık olduğunu ve yüksek tansiyonu olanların, hayvani besinleri azaltılıp, nebati besinlere ağırlık vermelerini, günlük tuz tüketiminde bir nehir kaşığının onda birini geçmemelerini dile getiriyor Sarımsak, alıç çayı, limon, zeytin yaprağı çayının tansiyonu düşürücü özelliği olduğunu da söylüyor Ahmet Maranki’nin Yüksek Tansiyon için Bitki Reçeteleri : * Sabahları aç karnına 45 adet ceviz içinin yenmesi tansiyonu düşürücü etkiye sahiptir * Günde 34 diş sarımsak yenilirse tansiyonun düşmesine olumlu etki eder * Bir kadeh kaynar suyun içerisine, 34 gram ardıç tohumu atılır 10 dakika baştan başa demlenmesi beklenir daha sonra günde 23 su bardağı içilir * Haftada 1 gün her tarafında sadece portakal yenilip,başka hiç bir şey yenmez * Akdiken, kalbi güçlendiren, kan basıncını aranjör ve hiçbir tabi etkisi olmayan bir meyvedir Günde 23 bardak alıç çayı bal ile tatlandırılarak aç karnına ya da öğün aralarında içilmelidir * Biberiye çayı, düşük kan basıncı için etkili bir formüldür * 1 nehir kaşığı ince bir şekilde kıyılmış ökse otu, 1 kadeh soğuk suda 810 saat dek demlenir Bu çaydan tatlandırılmadan aç karnına içilir * Her yemekten önce 100150 gram çilek yenir * 500 gram su içerisine 3 adet soğan ince bir şekilde doğranır 1 gece bekletilip süzülmelidir Günde 1 fincan yemeklerden yarım saat önce içilir * Bir kadeh kaynar su içersine 45 gram kimyon eklenip, 10 dakika demlenmesi beklenir Bu çaydan günde 23 kadeh içilir id