Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ahmet Maranki'den Kısırlık İçin Polen Kürü

Ahmet Maranki'den Kısırlık İçin Polen Kürü
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ahmet Maranki'den Kısırlık İçin Polen Kürü Ahmet Maranki Arı Poleni Tedavisi Arı Poleni Ahmet Maranki Arı poleni ile kısırlık tedavisi Ahmet Maranki Nebati çare uzmanı Ahmet Maranki'nin kısırlık tedavisi için önerdiği çiçek tozu kürünü sizlerle paylaşıyoruz meleklerahmetmarankidenkisirlikicinpolenkuru5c506630e6668alt 1548772909 1548772909 ahmetmarankidenkisirlikicinpolenkuru5c50663118019ahmetmarankidenkisirlikicinpolenkuru5c50663118019 ahmetmarankidenkisirlikicinpolenkuru5c50663118019 Profesör Doktor Ahmet Maranki, erkeklerde ve kadınlarda görülen kısırlık problemine aleyhinde arı polenini öneriyor Erkekler için: * Çiçek Tozu ve bal karıştırın ve tüketin * 100 gram değin kaliteli bal ve 10 gram değin çörekotu karıştırın ve mutlaka her gün tüketin * 1 kilo değin nitelikli bal ile 100 gram değin ısırgan otu karıştırın ve tüketin * Harnup ndan üretilmiş pekmez yiyin ( Hünnap ) * İğde ağacından tedarik edilmiş poleni bal ile karıştırın ve tüketin  

Similar threads

Ahmet Maranki'den Ödem Atmak İçin Nebati Kür Ahmet Maranki Ödem Atıcı Kür Tarifi Ahmet Maranki Ödem Söktürüsü Maranki Ödem Tedavisi Nebati çare uzmanı Ahmet Maranki'nin ödem söktürücü nebati kür tedavisini altında ama makalede sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Ahmet Maranki'den Karaciğer ve Böbrekler İçin Maydanoz Kürü Ahmet Maranki maydanoz kürü faydaları Ahmet Maranki maydanoz kürünün yapılışı Ahmet Maranki maydanoz kürü Nebati çare uzmanı Ahmet Maranki karaciğer ve böbrek fonksiyonları için bir maydanoz kürü öğüt ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ahmet Maranki'den Uykusuzluk Çekenlere Nebati Kür Ahmet Maranki Uykusuzluk Ahmet Maranki Uykusuzluk Tedavisi Ahmet Maranki Uykusuzluk Problemi Uykusuzluk çeken meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için bitkisel tedavi uzmanı Ahmet Maranki'nin tavsiyesi bitkisel kür ile ilgili bilgiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Ahmet Maranki'den Astım İçin Nebati Çözümler Ahmet Maranki Astım Tedavisi Ahmet Maranki Astım Hastaları İçin Öneriler Astım hastalığı çekenler için Ahmet Maranki'nin tavsiyesi bazı nebati çözümleri sizlerle paylaşıyoruz meleklerahmetmarankidenastimicinbitkiselcozumler5c507ac8f0e9ealt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
ahmet Maranki'den Reflü Hastalarına Bitkisel Çözüm Ahmet Maranki reflü tedavisi Ahmet Maranki reflü için bitkisel kür Ahmet Maranki reflü ve ülser için çiğ patates kürü Nebati çare uzmanı Ahmet Maranki, reflü ve ülser hastalarına nebati kür öneriyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt