Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ahmet Özhan'dan samimi itiraflar: Lüks mekanlarda gezmiyorum

Ahmet Özhan'dan samimi itiraflar: Lüks mekanlarda gezmiyorum
0
109

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
6ZUat_1580710340_1345.jpg

Türk müziği yorumcusu Ahmet Özhan, Hülya Koçyiğit’in TRT2’deki ‘Film Üzere Hayatlar’ programına katıldı.

'Film Üzere Hayatlar' programının sunuculuğunu yapan Hülya Koçyiğit, yakın arkadaşı  Ahmet Özhan'ı ağırladı. Kişileri Sanatçı olarak değerlendirmenin argümanlı bir kelam olduğuna değinen Özhan, "O yüzden Türk müziği yorumcusu diyorum kendime" dedi.

EuLQK_1580710478_714.jpg

"Ben hem müzik, hem de filme yeteceğimi düşünmedim, sinemayı kullanmak istemedim. Film benim için çok kişiseldir, şayet yeteri kadar emek veremeyeceksem olmak istemedim" diyerek neden daha çok sinema çekmediği sorusuna da açıklık getirdi. "Ömrüm, Ahmet Özhan'a benzetilmekle geçti" diyen sanatçı, "Beni lüks otellerde, mekanlarda olur zannediyorlar. Meğer benim gönül dostlarım var; akvaryumcu var, kahvehaneci var. Şaşırıyorlar oralarda olmama" tabirinde bulundu.

fMPnG_1580710555_953.jpg

858,506Konular
982,999Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt