Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ahmet Şafak - Adam Gibi

Ahmet Şafak - Adam Gibi
0
205

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Seni dağda ceylan gibi
Seni bağda bir gul gibi
Gordumde sevdim

Ben seversem mecnun gibi
Dağları delen ferhat gibi
Adam gibi, adam gibi
Adam gibi severim

Seni baharda değil
Kara kışta zemheride
Dar gunde sevdim

Ben seversem mecnun gibi
Adam gibi, adam gibi
Adam gibi severim

Seni namus gibi sevdim
Kurşunlara goğus gerdim
Ben boyle sevdim

Ben seversem mecnun gibi
Adam gibi, adam gibi
Adam gibi severim

Similar threads

Turkucu İsimleri Ve Turkuler Turkuculerin Turku İsimleri Ve Turku Sozleri Ali Asker Bekle Yiğit Bekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Bekle yiğit bekle yaran iyilesin Yaralanmış ceylan kurda yem olur Gok topraklan dağ bulutlan birleşsin Olur isen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Beni yola koyduğunda ayrılmanı sevdim Kurşunları sevdim beni vurduğunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
529
ADAM GİBİ Ben seni hiç sevmedim ki Durgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Birde yıldızları sevdim Eylül akşamlarında gelip, Gözlerinde tutulan Ben seni hiç sevmedim ki Beni yola koyduğunda ayrılmayı sevdim Kurşunları sevdim beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
634
Adam Gibi Kısa Sözler Adam Gibi Sözler Adam Gibi Güzel Özlü Sözler Adam Gibi Sözler Kısa Facebook ve msnde kullanabileceğiniz adam gibi sözler başlığı aşağı topladığımız kısa özlü sözleri sizlerle paylaşıyoruz melekleradamgibikisasozler5c582c4250e61alt 1549282366 1549282366...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Adam Gibi Mesajlar kısa Adam gibi sozler facebook Kimseye Borcum Yok Keyfim yerinde Karnım Tok Biz Guzel Sozlerle Buyumedik Yalan Sozlerle Hayata Bakalım! Umutsuz olduğum zamanlarda Resmine Bakarım Umut'a dair sozler yazarım kendime Sensiz gecen zamanlarımda resmine Sarılıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt