Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ahmet şafak kimdir?

Ahmet şafak kimdir?
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ahmet şafak kimdir? Ahmet Şafak Ahmet Şafak kimdir? Sevilen yorumcu Ahmet Şafak kimdir nasıl bir hayatı olmuştur merak eden melekler için bu makalemizde paylaştık 1548238049 1548238049 ahmetsafakkimdir5c5a5985db2e7ahmetsafakkimdir5c5a5985db2e7 http:cdnzapkolikcomimages982dahmetsafakbenielleresorma93 İstanbul'da doğdum Tüm öğrenim hayatımı İstanbul'da sürdürdümİşletme eğitimi aldım ama bitiremedimŞu an Bakü Devlet İnce sanat( Devlet Konservatuarı) Üniversitesinde kompozitörlük bölümü öğrencisiyim Daha önce gazeteciydimYayınlanmış 4 adet kitabım varKitaplarım sosyalpolitik tahlil eserleridirYazmak hayatımın vazgeçilmezidir,bundan böyle gazeteci değilim,edebiyatla her gün azıcık daha pozitif haşır neşir durumdayımHer tür kitap okurum,seçmemKitap okuyuşumda her hangi bir manzara saplantım yokturÖğrenme kavramını bir tamamen kabul ederim,ayrımı bilgim ve kriterlerim çerçevesinde yaparım Ben bir sanatçıyımDünyaya sanatın geniş,şehvetli,,renkli ama bir böylece da sorumluluk isteyen penceresinden bakarımben bu ülkenin sanatçısıyımTürküm ve müslümanımElbette bu unsurlar sosyal bakışımı çerçeveler,formalaştırırGayem milletime hizmet etmektirEn iyi hizmet milletin kuşakları arasında kültürel bağ kurmaktır,buna amaca uygu eserler vermektir Şu esas kadar o kadar yaptım Altı albüm çıkardımŞarkılar tamamen şahsıma aittirBir iki anonim esere de yer verdim Yalnızkurt isimli eserimi bilmeyen yokturBu eserin sözü de müziği de sonundaki şiiri de bana aittir TGRT'de LAFMÜZİK AHMET ŞAFAK adıyla şov programı sundumHer perşembe akşamı renkli konuklarla öbür bir program örneğiydiBu programda her hefta orijinalyeni besteler yaptım seslendirdim Dizi filmler gerçekleştirdimBaşrolünde yer aldımBunlardan ilki AVCI idiKanal D'de gösterildiAhmet Şafak,Toprak Sergen,Cem Karaca,Yasemin Kozanoğlu,Nefise Karatay gibi isimler vardıSonra Kanal 7'deki RABİA bu dizi filmde sevgili Yeliz Şar ile başrolü paylaştıkArdından KIYAN TEPESİ EFSANESİ adlı televizyon filmiBu film çok manalı bir anadolu efsanesini konu ediyorduSeverek oynadım,Kıyan'ı canlandırdımTürkiyemizin böylece çok yöresinde sayısız konserler verdimSadece Türkiyemiz 'de değil,Avrupa'da ve Türk dünyasında Kırgızistanda ve Azerbaycanda verdiğim konserleri unutamamAzerbaycan'ın görkemli müzik abidesi Devlet Flormania salonunda ilk önce konser veren Anadolu Türkü olarak tarihe geçtimİkibin altı yılının sonlarına içten Kasım'ın 28'inde Haydar Aliyev sarayında verdiğim konserle Azerbaycan'daki sevgim tepe yapmıştır Azerbaycan'da verdiğim konserlerden daha sonra tekrar bir ilki gerçekleştirerek bir sinema filmi çalışması yaptımçeşitli sebeplerle yarıda kalan filmin çalışmalarına önümüzdeki aylarda devam edilecek Şu lahza üzerinde çalıştığım biri tarihi edinmek üzere iki roman varZannederim ikibinaltı son aylarına dürüst ikisini de bitirebileceğim Ve Kral Tv ödülü Geçtiğimiz yıl özgün müzik dalında erkek kategorisinde Sarıkamış isimli eserimle Kral Tv ödülü aldım Şimdide yeniden bir ilk Sinema filmi Senaryosu tarafımdan yazılan,müzikleri yeniden tarafımdan yapılacak olan Vatansever filmiBu filmin hazırlığı uzun bir süreci bulduktan sonra askıya alınmıştırŞimdilik bekletilmektedir xfUid21548238049 1548238049 ahmetsafakkimdir5c5a59881aa72ahmetsafakkimdir5c5a59881aa72 http:ulkucununsesicomwpcontentuploadsAhmet%C5%9Eafak2 7 ALBÜM 5 KİTAP 2 DİZİ FİLM 1 TELEVİZYON FİLMİ 4 YAZI DİZİSİ Sanatçımız Ahmet Şafak edebiyat ve Müzik dünyası içinde yer aldığı sürede pek çok esere imza atmıştır Bunların içinde yedi albüm,5 kitap,iki dizi film oyunculuğu,bir televizyon sineması oyunculuğu,dört uzun tefrika yazarlığı ile çalışmalarını yoğun bir atmosferde sürdürmüştürHala da çalışmalarına sürekli sanatçımızın eserlerinin isimleri altında belirtildiği gibidir YÜREĞİM YÜREĞİNLE Bu Şehirde Dur Dinle Aygız Nevada Semey Sevginin Gücü Yabangülü Müşteri Kuşlar Deli Gönül Unutma Beni YALNIZKURT Bu aşkı öldüremezsin Beni Ellere Sorma Gülüm AliOsman Yüreğini Dinle Kırmızı Beyaz Yarim Sevdalı Şehit Gada Gözlüm Vefasız Yar Yalnızkurt Turkuaz Yarim Adam Gibi Yenilgimiz Kutlu Olsun Ah Be Yar Gözüm Değil Lal Sanatkâr Köroğlu Olsun Babamı Özledim AŞK MİLİTANI Aşk Militanı Işlenmiş Unut Onu Gitsin Gönlüm Küf Kokuyorum İlle de Türkiyemiz Döneriz Elbet Nalına Mıhına Yalnızkurt'un Mektubu Anneme Söyle Dağlar Yürür ŞIMDI Alaturka Hemen Aşk Bizdedir Karadeniz Koçaklaması İt Gününde Kalmışsın Sarıkamış (2005 yılı Kral Tv Video Müzik Ödülü) Boşverdim Alın Yazısı Katibi Habersiz Gitme BEN HALA NÖBETLERDEYİM Kan Uykusu Ben Hala Nöbetlerdeyim Edebalım Yahu Senin Nen Ağladı Ölürüm Sen Gidince Hicaz Teneffüs Annelere Ninni Ve Sanatçımızın yorumunu öne çıkartan ŞAFAK TÜRKÜLERİ isimli eser KİTAPLAR Türk Asrına Bu Arada Kavramlara Dokunmak Yükselen Milliyetçilik ve Liberal İhanet Kan Meclisi:1915 Yedi Uyuyanlar Efsanesi ( hazırlanıyor ) Sanat,Siyaset,Şan ( hazırlanıyor ) DİZİ FİLMLER VE TV FİLMLERİ Avcı Rabia Kıyan Tepesi ( TV Filmi ) YAZI DİZİLERİ MHP'NİN YENİ VİZYONU ADALETLI DÜZENİN ANALİZİ TARİHE ANEKDOT DÜŞMEK TARİHİ BARIŞTIRMAK  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt