Ahmet Şafak yunusça sevmek şarkı sözleri Bu konu; Ahmet Şafak Yunusça Hoşlanmak şarkı sözleri ile ilgiili bilgiler vermektedir , Türk müziğinin sevilen ve başarılı isimlerinden biri ile bu sayfada sizlerleyiz Kendine has tarzı, beyefendi kişiliği ve duruşuyla benim de son derece takdir ettiğim ve beğenerek dinlediğim Ahmet Şafak 'tan Yunusça Sevmek şarkı sözlerini Şarkı sözleri bölümümüzden sizlerle paylaşmak ve hayranlarını sayfamıza misafir etme etmek istiyorum 1549246301 1549246301 ahmetsafakyunuscasevmeksarkisozleri5c579f61883a3ahmetsafakyunuscasevmeksarkisozleri5c579f61883a3ahmetsafakyunuscasevmeksarkisozleri5c579f61883a3 Ey yar sana derdimi diyemedim Bir söz gerek bana dil lüzum bana Yunusca söyleyin gönülden dinle Belkide laf yok hal lüzum bana Yunus sırat köprüsüne konut yapmış Cehennem gölgesinde uykuya yatmış Biçare yunusta aşk ile yanmış Yanmaz ateş tutmaz dal gerek bana Yunus demiş yanmayan aşıkmıdır Aşk meyle kanmayan aşıkmıdır Darda aşkı anmayan aşıkmıdır Yanıp yanıp sönen kül gerek bana Aşkın pazarına giren bizardır Böyle demiş yunus bize nazardır Ey yar ker bakışlar aşka mezardır Hakkı halkı bilir kul lüzum bana Allahım aşığına maşuk gerekmez Sevmek nasip işi cümbür cemaat sevemez Aşk sırrını ahmet şafakta bilmez Dikenini seven gül gerek bana Yunus demiş yanmayan aşıkmıdır Aşk meyle kanmayan aşıkmıdır Darda aşkı anmayan aşıkmıdır Yanıp yanıp sönen kül gerek bana