Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ahmet Yesevi Uzaktan Eğitim

Ahmet Yesevi Uzaktan Eğitim
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ahmet Yesevi Üniversitesi Uzaktan Eğitim
Yesevi Üniversitesi uzakta eğitim

Üniversitemizin Türkistan Uzakta Eğitim Fakültesi ‘Türkiye Türkçesiyle Eğitim Programları ’ (TÜRTEP), ‘Kazak Türkçesiyle Eğitim Programları ’ (KAZTEP) ve ‘Rus Dili ile Eğitim Programları ’ (RUSDEP), ilgili fakültelerin programları ile ahenkli olarak ve dekanlıklarla işbirliği içinde yürütülmektedir Bir küresel eğitim aracı olarak dünyanın en gelişmiş üniversiteleri göre da kullanılan, ülkemizde de gitgide artarak yaygınlaşan, zaman ve mekandan bağımsız olarak araştırma, iletişim ve data çağı eğitimi olarak tanımlanan “İnternet Üzerinden Eğitim programları, 2002 yılından bu yandan üniversitemiz bünyesinde başarıyla uygulanmaktadır

Olağan anlamdaki yüksek öğrenim sisteminin, başta, zamanlı ve fiziki katılım elde etmek üzere, bilinen böylece çok sınırlamaları nedeniyle, bu alandaki ihtiyacın yeterince karşılanamadığını dikkate bölge üniversitemiz, 2001 yılından itibaren, Türkistan Uzak Eğitim Fakültesi aracılığıyla Türk Dünyasına karşın bilgisayar irtibat ağı ortamında ortak, etkileşimli uzakta eğitim faaliyetlerine hız vermiştir

TÜRTEP; akademik ve teknolojik altyapısını kısa sürede tamamlayarak 20022003 ders yılından itibaren eğitim ve öğretime başlamıştır

Uzakta Eğitim web sitesi için TIKLAYINIZ *

858,466Konular
981,162Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt