iltasyazilim
FD Üye
Ahtapotlu pilav
Malzemesi:
1 ahtapot
3 su bardağı pirinç
5 su bardağı su
12 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı:
Ahtapotu döverek temizleyip, haşlayın Küçük parçalar halinde doğrayıp, az yağda kavurun Kalan zeytinyağında pirinci kavurun Ahtapotun haşlama suyunu, tuz ve karabiberini ilave edin Ahtapotları da ekleyip pişmeye bırakın Pilav demlendikten sonra servis yapın
Malzemesi:
1 ahtapot
3 su bardağı pirinç
5 su bardağı su
12 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı:
Ahtapotu döverek temizleyip, haşlayın Küçük parçalar halinde doğrayıp, az yağda kavurun Kalan zeytinyağında pirinci kavurun Ahtapotun haşlama suyunu, tuz ve karabiberini ilave edin Ahtapotları da ekleyip pişmeye bırakın Pilav demlendikten sonra servis yapın