Ahu Tuğbanın kızı Anjelik Calvin ahu tuğbanın kızı anjelik calvin fotoları haberleri burada arkadaşlar Türk Sineması'nın başarılı ve güzel oyuncularından Ahu Tuğba, hala güzelliğiyle beğeni topluyor Annesi gibi güzel olan ve annesinin yolunda ilerlemek isteyen, Ahu Tuğbanın kızı Anjelik Calvin oyunculuk dersleri alıyor ve annesi gibi başarılı bir oyuncu elde etmek istiyormuş Melek'lerim Ahu Tuğba kızı Anjelik Calvin fotoları görünce güzelliğiyle annesi gibi beğeni toplayacağı anlaşılıyor zatenahutugbaninkizianjelikcalvin5c4e7a2c4b54calt 1548646951 1548646951 ahutugbaninkizianjelikcalvin5c4e7a2c80cabahutugbaninkizianjelikcalvin5c4e7a2c80cab ahutugbaninkizianjelikcalvin5c4e7a2c80cab 80’li yılların en manâlı oyuncularından Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin (19), annesinin izinden gitmeye karar verdi Washington DC Studio Theatre ve New York Film Akademisi’nde oyunculuk eğitimi bölge Anjelik, şu sıralar Ekoldrama’da Haldun Dormen’den ders alıyor Gözünü Yeşilçam’a diken Anjelik, “Eğitimimi tamamladıktan sonra Yeşilçam’da boy göstereceğim Annemin kızı olduğumu görecekler dedi Ahu Tuğba ise “Kızımdaki yeteneği gördüğüm için oyuncu olmasını istedim Benim veliahtım o olacak dedi