Ahu Tuğba'nın villası yıkılıyor! ahu tugba ahu tugbanin kizi darp edildi ahu tugbanin villasi icin yikim karari Sevgili melekler MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ne tabi Yalıkavak beldesinde Ahu Tuğba’nın kızına ait olan villada firari eklentiler olması sebebiyle yıkım kararı ve para cezası verildiği ortaya çıktı 1548645520 1548645520 ahutugbaninvillasiyikiliyor5c4e7494cc57eahutugbaninvillasiyikiliyor5c4e7494cc57e ahutugbaninvillasiyikiliyor5c4e7494cc57e Ahu Tuğba, 250 bin lira değerindeki villasını satışa çıkartırken, Belediye Başkan Vekili CHP’li Nevcihan Özcan, O sitede sadece Tuğba için değil birçok binanın kaçak bölümleri için afet kararları var Sayın Tuğba medyayı kullanarak ve belediyeye gelip yüksek sesle konuşarak cezayı geri aldırmaya çalışıyor Artist diye imtiyaz yapamayızdedi Ahu Tuğba’nın kızı Ahu Anjelik Alajbegu’ya ait Bodrum’un Yalıkavak Beldesi'ndeki villasına yapılan firari eklenti ve oda ile ilgili olarak Yalıkavak Belediyesi tarafından afet kararı ve takriben 6 bin lira para cezası verildi Tuğba, 2002 yılına dek kızı ile birlikte tatil yaptığı, son yıllarda kiraya verdiği villayı satma kararı aldı Villanın kiracısı 40 yaşındaki İhsan Kadıoğlu, yaptığı açıklamada, Ahu Tuğba’nın bir ay önce Yalıkavak’a geldiğini hatırlattı Kadıoğlu, şöyle dedi: Belediye sadece bu binaya değil çoğu binaya para cezası verdi, afet kararı aldı Ama Ahu hanım mahkemeye başvuru ederek para cezasının iptal edilmesini ve afet kararını uyandırmak istedi Sonucu ne oldu bilmiyorum Yaşanan bu sıkıntılar sebebiyle değeri takriben 250 bin lira olar bu villayı Ahu bayan satış istiyorAhu Tuğba’nın yazlığın eklentileri ile ilgili olarak yakınlarına Belediyeden müsade aldıklarını ve kararın iptali için Muğla 1’inci Idare Mahkemesi’ne başvurduğunusöylediği belirtildi KIZIMIN PSİKOLOJİSİNİ BOZDULARAhu Tuğba, telefonla yaptığı açıklamada, 1999 yılında kızının üstüne babası kadar alınan villada eklentiler gerçekleştirmek için dönemin belediye başkanı Celal Yıldızhan’dan müsade aldığını öne sürdü Tuğba, şöyle dedi: Bugüne değin facia kararı almayan belediye, ben ’Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyorum, onun icraatlarını sonuna kadar savunuyorum’ diye bunları başımıza açtı Site yönetimi ve bazıları belediyeye şikayet edip cezaları yazdırdılar Çocuğumla uğraşmasınlar, yarımadada yıkılacak 60 bin ev ve otel var Önce onları yıksınlar Onlara cinayet yazsınlar Daha Sonra ben de icabında yıkarım Konuyu belediyeye aktarmaya gittiğimde iskan ruhsatlarını yüzüme fırlattılar Bu olaylardan nedeniyle kızımın psikolojisi bozuldu Erdoğan sevgim yüzünden CHP’li belediye bana cephe aldı Fakat bu işin peşini bırakmam FIRARI KATIN PROJESİ DEĞIL Yalıkavak Belediyesi Başkan Vekili Nevcihan Özcan ise, kararın iptal edilmesine yönelik belediyeye herhangi bir mahkeme kararının ulaşmadığını belirtti Özcan, şöyle konuştu: Bir binanın ruhsatı alındıktan daha sonra tadilat yapılacaksa, tadilat projesi yapılır, belediyeye uygunluk için müracaat edilir izin alınır Müsade alınırsa, tadilat yapılır Oysa Ahu Tuğba’nın böyle bir izni değil, projesi de değil Dolayısıyla vatandaşın firari binalarına uygulanan yönetmelikler sanatçı için de uygulandı O sitede yalnızca Tuğba için yok çoğu binanın firari bölümleri için yıkım kararları var Sayın Tuğba medyayı kullanarak ve belediyeye gelip yüksek sesle konuşarak cezayı geri aldırmaya çalışıyor Meclisin aldığı karar uygulanacak Ancak şu anda orayı yıkarak olayı kişiselleştirmek istemiyorum Kendisi binayı yasal hale getirirse daha iyi olur Sanatçı diye ayrıcalık yapamayız Sanatçının belediyeye geldiğinde hakarete maruz kaldığı iddiaları ise doğru değil Belediyemizde hiçbir kişiye yönelik bu şekilde tutum sergilenemez
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.